Προετοιμαστείτε για τις γιορτές με θεραπείες λάμψης προσώπου!

Η περίοδος των γιορτών είναι η εποχή που η λάμψη και η ζωντάνια κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα. Καθώς πλησιάζουμε στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου, η αναζήτηση της ανανέωσης αλλά και της υψηλής αισθητικής γίνεται προτεραιότητα.

Οι αισθητικές θεραπείες αποτελούν έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να αναδείξουμε την εξωτερική μας λάμψη και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τις γιορτές. Οι θεραπείες λάμψης αναδεικνύουν την επιδερμίδα και αναζωογονούν την εμφάνιση, προσφέροντάς μας αυτοπεποίθηση.

Οι επιλογές είναι πολλές και προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ατόμου, από θεραπείες καθαρισμού και ενυδάτωσης, έως θεραπείες ανανέωσης της επιδερμίδας.

Θεραπεία Hydra Beauty

Η Hydra Beauty θεραπεία αποτελεί μια μη επεμβατική θεραπεία βαθύ καθαρισμού προσώπου με Υδροδερμαπόξεση, η οποία μπορεί να σας χαρίσει ένα λαμπερό και υγιές πρόσωπο, χωρίς πόνο!

Πρόκειται για μια θεραπεία πολλαπλών βημάτων η οποία συνδυάζει την Υδροδερμοαπόξεση, την εξαγωγή του σμήγματος, την ενυδάτωση, την απολέπιση και την αντιοξειδωτική προστασία, καθαρίζοντας και θρέφοντας το πρόσωπο σε βάθος. Παράλληλα ανανεώνει την επιδερμίδα, την κάνει να φαίνεται πιο λεία και περιορίζει τη λιπαρότητα.

shutterstock 352907567

Είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματός τους και μπορεί να πραγματοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Συνδυάζεται και με άλλες θεραπείες όπως μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και άλλες, προσφέροντας αποτελέσματα που διαρκούν και χαρίζοντας υγεία και λάμψη στην επιδερμίδα.

Διαρκεί περίπου μισή ώρα, ενώ ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός. Εφαρμόζεται σε όλο πρόσωπο, ωστόσο τα πιο δημοφιλή σημεία είναι τα ζυγωματικά, το μέτωπο και η περιοχή γύρω από τη μύτη.

Prx-T33 Βιοανάπλαση Χωρίς Βελόνες

Αναρωτιέστε αν υπάρχει θεραπεία η οποία να λειαίνει άμεσα τις ρυτίδες και να ανανεώνει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα είναι μη επεμβατική; Η θεραπεία Prx-T33 Βιοανάπλαση Χωρίς Βελόνες, αποτελεί μια σύγχρονη θεραπεία η οποία έχει μηδενικό χρόνο αποκατάστασης και άμεσα, ορατά αποτελέσματα που διαρκούν έως και 8 μήνες.

Η θεραπεία εφαρμόζεται με το προϊόν PRX-T33 σε μορφή gel, όπου και γίνεται μασάζ στην περιοχή με συγκεκριμένη τεχνική. Όταν αφαιρεθεί το gel, η βελτίωση είναι άμεσα ορατή.

shutterstock 2202082333

Είναι κατάλληλη για όσες και όσους έχουν αφυδατωμένο δέρμα, δυσχρωμίες, μαύρα στίγματα ή και ρυτίδες.

Θεραπεία Light Peel

Η θεραπεία Light Peel είναι μια ελαφριά θεραπεία χημικού peeling η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις ρυτίδες αλλά και τις αλλαγές στην υφή και την ελαστικότητα του δέρματος.

Το Light Peel απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και καθαρίζει τους πόρους του δέρματος, επαναφέροντας τη λάμψη της επιδερμίδας. Μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες ενέσιμες και μη, για μέγιστα αποτελέσματα.

Τα αποτελέσματα είναι αμέσως ορατά, ενώ η θεραπεία είναι ανώδυνη! Αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να έχουν ένα λαμπερό πρόσωπο κατά τη διάρκεια των γιορτών, καταπολεμώντας παράλληλα ενδεχόμενα προβλήματα όπως ακμή και πανάδες.

Μεσοθεραπεία με Υαλουρονικό οξύ

Η μεσοθεραπεία έχει πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα, αφού τονώνει, ενυδατώνει και συσφίγγει το δέρμα, χαρίζοντάς του μια πιο νεανική όψη.

Η μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι απλή διαδικασία και σχεδόν ανώδυνη. Το υαλουρονικό διανέμεται στα εσωτερικά στρώματα του δέρματος ενυδατώνοντας την περιοχή. Οι μικροτραυματισμοί που δημιουργούνται κατά την εφαρμογή ενεργοποιούν τη φυσική προστασία του οργανισμού, ο οποίος παράγει κολλαγόνο, με αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται πιο σφριγηλό και ελαστικό.

Μετά την θεραπεία θα απολαμβάνετε ένα υγιές και απαλό δέρμα που θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και ζωντάνια!

Αυτόλογη μεσοθεραπεία

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία (Rich Platelet Plasma) αποτελεί έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τύπους μεσοθεραπείας.

Πρόκειται για τη θεραπεία που χρησιμοποιεί ουσίες από τον ίδιο τον οργανισμό του ασθενή, για να τις εφαρμόσει σε σημεία όπου υπάρχει ανάγκη. Κατά την αυτόλογη μεσοθεραπεία απομονώνεται το πλάσμα από το αίμα του ασθενή και εγχέεται στα σημεία εφαρμογής.

Το πλάσμα που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια, μπορεί να διορθώσει τις βλάβες του δέρματος και να ενισχύσει την ανάπτυξη των κυττάρων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, αλλά και μια ανανεωμένη επιδερμίδα!

Skin Booster

To Skin Booster είναι μια ενέσιμη θεραπεία αναζωογόνησης του δέρματος. Εφαρμόζεται κυρίως με τη χρήση υαλουρονικού οξέος, ενυδατώνοντας το δέρμα και αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Τα Skin Boosters μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της επιδερμίδας, αλλά και να την ενυδατώσουν βαθιά, προσφέροντας απαλότητα και ελαστικότητα.

shutterstock 2078921581

Η θεραπεία είναι κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες ανεξάρτητα από την ηλικία τους και τον τύπο του δέρματός τους.

Εφαρμόζοντας τη θεραπεία θα έχετε μια νεανική όψη, καθώς και μια σφριγηλή επιδερμίδα, όχι μόνο την περίοδο των γιορτών, αλλά για ένα διάστημα 9 μηνών, όσο δηλαδή διαρκούν περίπου τα αποτελέσματα.

Επενδύστε στον εαυτό σας!

Η περίοδος των γιορτών αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για να επενδύσουμε στον εαυτό μας. Οι θεραπείες λάμψης μπορούν να προσφέρουν στο δέρμα μας ομορφιά αλλά και υγεία! Επικοινωνήστε με τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Μακρυγιώργη για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να λάμψετε στις γιορτές!