Brotox

Brotox: Ορατά, φυσικά και ασφαλή αποτελέσματα!

34 1 e1695026883243

Τι είναι το Brotox;

 

Για πολλά χρόνια το Botox αποτελούσε ένα είδος κοινωνικού στερεότυπου, αφού συνήθως οι γυναίκες ήταν εκείνες οι οποίες προτιμούσαν τις θεραπείες της αισθητικής ιατρικής.

Όμως, η φυσική γήρανση του δέρματος, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές δεν κάνουν εξαιρέσεις. Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση έχει αλλάξει, καθώς όλο και περισσότεροι άνδρες νιώθουν την ανάγκη να προχωρήσουν σε αισθητικές θεραπείες, για να διορθώσουν τις ατέλειες που ενδεχομένως έχουν και να αυξήσουν την αυτοπεποίθηση και την ποιότητα ζωής τους.

Το Brotox είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να να περιγράψει την εφαρμογή της βοτουλινικής τοξίνης (botox) στους άνδρες. Πήρε το όνομά του από το συνδυασμό του Botox και του “Brother”, λέξη που χρησιμοποιείται συχνά μεταξύ των ανδρών, όταν υπάρχει οικειότητα.

Το Brotox έχει ακριβώς τις ίδιες ιδιότητες και προσφέρει τα ίδια αποτελέσματα με το Botox. Αποτελεί μια μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία, που δρα αποτελεσματικά κατά των ρυτίδων και χαρίζει νεανική και ξεκούραστα όψη στους άνδρες.

Σε ποιες περιοχές του προσώπου εφαρμόζεται το Brotox;

Το Brotox μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές του προσώπου, βελτιώνοντας σημαντική την εμφάνισή του.

Αναλυτικότερα οι περιοχές στις οποίες εφαρμόζεται:

 • Μέτωπο: Το Brotox μειώνει σημαντικά τις ρυτίδες που βρίσκονται κατά μήκος του μετώπου, οι οποίες σχηματίζονται από τις αντιδράσεις σε στιγμές έκπληξης και γέλιου.
 • Μεσόφρυο: Το Brotox καταπολεμά τις γραμμές που εμφανίζονται ανάμεσα στα φρύδια και οφείλονται στις εκφράσεις θυμού ή συνοφρύωσης.
 • Μάτια: Η περιοχή των ματιών παραμένει αρκετά ευαίσθητη ακόμα και για τους άνδρες, που έχουν πιο παχύ δέρμα από τις γυναίκες.Οι γραμμές γύρω και κάτω από τα μάτια μπορούν να εξαλειφθούν με την εφαρμογή του Brotox.
 • Στόμα: Οι εκφράσεις γέλιου αλλά και λύπης εμφανίζονται σταδιακά με μορφή λεπτών γραμμών ή ρυτίδων γύρω από τα χείλη. Το Brotox λειαίνει τις ρυτίδες αυτές που εμφανίζονται στη γύρω περιοχή, όπως και στο πηγούνι.

Brotox: Η Διαδικασία

Ο γιατρός θα εξετάσει και θα αξιολογήσει τον τύπο του δέρματος του προσώπου σας, τις ιδιαιτερότητες αλλά και τις ανάγκες του, ώστε να οργανώσει για εσάς το κατάλληλο πλάνο θεραπείας.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, ο γιατρός θα σημειώσει στο πρόσωπό σας τα σημεία στα οποία θα πραγματοποιηθεί η εφαρμογή. Έπειτα, θα σας ζητήσει να πάρετε διάφορες εκφράσεις, όπως έκπληξη, θυμό, ή χαμόγελο, ώστε να παρατηρήσει τις κινήσεις των μυών του προσώπου.

Έπειτα, θα εφαρμόσει αναισθητική κρέμα στην περιοχή, ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα πόνου και θα ξεκινήσει τη διαδικασία. Με τη χρήση μιας μικρής βελόνας, εισάγει την ουσία στους μυς της περιοχής που σας ενδιαφέρει.

Η διαδικασία είναι γενικότερα ανώδυνη, με ελάχιστες ενοχλήσεις και διαρκεί περίπου 10-20 λεπτά, ανάλογα πάντα την περιοχή εφαρμογής.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Brotox: Τα Πλεονεκτήματα

Η εφαρμογή του Brotox προσφέρει πλήθος πλεονεκτημάτων στους ενδιαφερόμενους.

Ενδεικτικά:

 • Ανώδυνη και μη επεμβατική θεραπεία: Μπορείτε να αποκτήσετε νεανική όψη, χωρίς νυστέρι και χωρίς πόνο ή ταλαιπωρία
 • Ασφαλής μέθοδος: Το Brotox είναι εγκεκριμένο από τον FDA και είναι μια απολύτως ασφαλής διαδικασία.
 • Άμεση αποθεραπεία: Οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.
 • Άμεσα αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και ολοκληρώνονται μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες.
 • Μηδενικές παρενέργειες: Οι επιπλοκές και παρενέργειες είναι σπάνιες, αλλά ακόμα και αν εμφανιστούν δεν είναι ανησυχητικές.
 • Βελτίωση επιδερμίδας: Η επιδερμίδα του προσώπου αλλά και η όψη βελτιώνονται θεαματικά.
 • Φυσικό αποτέλεσμα: Τα αποτελέσματα του Brotox είναι φυσικά και ισορροπημένα.
 • Αύξηση αυτοπεποίθησης: Με την εξάλειψη ρυτίδων και λεπτών γραμμών, η ανανέωση είναι οπτική αλλά και ψυχική, κάνοντας τον ασθενή να αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό του.
brotox

Ποια η διάρκεια του αποτελέσματος;

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων του Brotox εξαρτάται από την επιδερμίδα κάθε ατόμου, την περιοχή που έχει γίνει η εφαρμογή, αλλά και την ποιότητα της ουσίας που χρησιμοποιείται.

Κατά μέσο όρο η διάρκεια των αποτελεσμάτων είναι 4-6 μήνες. Με την πάροδο του διαστήματος αυτού, θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία, ώστε να συντηρήσετε το αποτέλεσμα.

Σε κάθε περίπτωση, ο γιατρός θα σας συστήσει πότε πρέπει να επαναληφθεί η θεραπεία, σύμφωνα με το πλάνο που έχει σχεδιάσει για εσάς.

Υπάρχουν επιπλοκές;

Το Brotox είναι μια ασφαλής διαδικασία καταπολέμησης της αντιγήρανσης, ωστόσο – όπως σχεδόν σε όλες τις θεραπείες – δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν επιπλοκές.

Ποιες είναι αυτές;

Πολλοί ασθενείς μπορεί να αισθανθούν πόνο κάποιο “τσούξιμο” μετά την εφαρμογή, που ωστόσο υποχωρεί πολύ σύντομα. Επίσης είναι πιθανό να εμφανιστεί ερυθρότητα ή και πρήξιμο στην περιοχή. Τα συμπτώματα αυτά είναι προσωρινά και εξαφανίζονται έπειτα από μερικές ημέρες ή ακόμα και ώρες.

Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρξει αλλεργική αντίδραση με την βοτουλινική τοξίνη.

O Dr Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος, πλαστικός χειρουργός με έτη εμπειρίας στο χώρο, μπορεί να σας προσφέρει μια αποτελεσματική θεραπεία, χρησιμοποιώντας ουσίες υψηλής ποιότητας, για να αποκτήσετε τη νεανική όψη που επιθυμείτε!

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.