Συχνές Ερωτήσεις

F.A.Q.

Πριν από κάθε επέμβαση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η σωματική διάπλαση, να μην υπάρχουν ιατρικά προβλήματα που εγκυμονούν κινδύνους και να μην βρίσκεστε σε περίοδο κύησης ή θηλασμού. Κάθε επίσκεψη στο ιατρείο μας στόχο έχει να σας κάνει πιο χαρούμενους, συνεπώς δεν πρέπει να γίνεται σε περιόδους έντονης ή κακής ψυχολογικής διάθεσης.
Η πρώτη μη επεμβατική θεραπεία όπως και η πλειονότητα αυτών μπορούν να ξεκινήσουν από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας 20-30. Καθώς οι ανάγκες σε κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετικές, πρέπει από νωρίς να προλαμβάνουμε τα σημάδια του χρόνου με τις κατάλληλες για εμάς θεραπείες.
Ένας από τους σημαντικότερους λόγους να επιλέξετε τον Πλαστικό σας Χειρουργό είναι το κατά πόσο φυσικά είναι τα αποτελέσματα των θεραπειών του. Στο ιατρείο μας φροντίζουμε για ένα άρτια φυσικό και αρμονικό αποτέλεσμα.
Χάρη στις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής, η ανάρρωση μετά από κάθε θεραπείες μπορεί να είναι από 15′ έως και λίγες μέρες, ανάλογα με το πόσο επεμβατική ήταν η θεραπεία.
Μέσα από την πρώτη επίσκεψη στο ιατρείο μας, θα έχετε ενημερωθεί τόσο για τις επεμβάσεις και θεραπείες που σας ενδιαφέρουν όσο και για τον ίδιο τον Ιατρό, ώστε να δουλέψετε μαζί προς το δικό σας επιθυμητό αποτέλεσμα. Σωστή ενημέρωση, καλή χημεία και ρεαλιστικές προσδοκίες.
Μία αντίληψη που συχνά υπάρχει είναι ότι αν αποφασίσετε να μην συνεχίσετε κάποιες θεραπείες ή επεμβάσεις, τα αποτελέσματα όχι μόνο δεν θα είναι τα επιθυμητά αλλά θα είναι πολύ χειρότερα από πριν. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς η οποιαδήποτε επεμβατική ή μη θεραπεία, όταν γίνεται από εξειδικευμένο γιατρό δεν δρα καταστρεπτικά. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να διακόψετε μία θεραπεία το σημείο του σώματός σας ή το πρόσωπο απλά επανέρχεται στην προ της θεραπείας κατάστασή του.
Το αν η αναισθησία θα είναι τοπική ή γενική κρίνεται από το είδος της επέμβασης και το σημείο του θα γίνει. Στόχος μας είναι η ασφαλής και ανώδυνη εγχειρητική διαδικασία και κάθε ασθενής αξιολογείται διαφορετικά.
Ρωτήστε μας! Η εκτίμηση του κόστους γίνεται στην πρώτη σας επίσκεψη στο ιατρείο μας.
FAQ