3D Contouring

3D Contouring: Τι Είναι

Το 3D Contouring προσώπου, αποτελεί μια πρωτοποριακή τεχνική ανάδειξης των χαρακτηριστικών του προσώπου, χωρίς χειρουργική επέμβαση, χωρίς νυστέρι!

Η μέθοδος του 3D Contouring μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί ειδικά, σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε ασθενή. Με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα του προσώπου χαλαρώνει και η νεότητα χάνεται. Μέσα από το 3D Contouring επιτυγχάνεται η ανόρθωση, η σύσφιξη, αλλά και η αναζωογόνηση του προσώπου, χωρίς να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του.

3D Contouring Για Άνδρες

Επί σειρά ετών, η ανάδειξη των χαρακτηριστικών, οι όμορφες γωνίες, τα τέλεια ζυγωματικά, ήταν θα λέγαμε γυναικεία υπόθεση. Η κοινωνία εξελίσσεται και δίνει την ευκαιρία στους άνδρες να καλύψουν κι εκείνοι τις δικές τους ανάγκες για νεανικό, λαμπερό και αναζωογονημένο πρόσωπο!

Το 3D Contouring αποτελεί σίγουρα μια εξαιρετική ευκαιρία για τους άνδρες, ώστε να ανακτήσουν την νεανική υφή που είχε το δέρμα τους, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα διάφορα χαρακτηριστικά. Η θεραπεία, πέρα από αναζωογόνηση, προσθέτει γοητεία, χαρίζει φυσικά αποτελέσματα και ανεβάζει στα ύψη την αυτοπεποίθηση!

3D Contouring

3D Contouring: Διαδικασία

To 3D Contouring αποτελεί μια μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία. Κατά την έναρξη της διαδικασίας, εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα στο πρόσωπο ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα ενοχλήσεων, αφού πιο πριν έχει προηγηθεί ο απαραίτητος καθαρισμός για την απομάκρυνση ρύπων.

Έπειτα, με τη χρήση λεπτής βελόνας, ο γιατρός εισάγει στο δέρμα υαλουρονικό οξύ. Η ουσία κατανέμεται στο πρόσωπο σύμφωνα με τις ανάγκες του ασθενή και τις περιοχές που χρειάζονται ενίσχυση. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με τοπικές μαλάξεις στις περιοχές ενδιαφέροντος.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 15-20 λεπτά και ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος. Οι ασθενείς δεν περιορίζονται αντίθετα, μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά τη θεραπεία, ακόμα και στο αντρικό δέρμα, που ουσιαστικά είναι πιο “παχύ”.

Η διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να διαρκέσει έως 14 μήνες. Η τακτική επανάληψη της διαδικασίας μπορεί να ενισχύσει τα αποτελέσματα.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Τι πετυχαίνει λοιπόν το 3D Contouring;

Τα αποτελέσματα του 3D Contouring είναι εντυπωσιακά!

Ενδεικτικά:

  • Τονίζει και ανυψώνει τα ζυγωματικά
  • Αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του προσώπου
  • Διορθώνει προσωρινά ατέλειες της μύτης
  • “Γεμίζει” το πηγούνι στα σημεία που χρειάζεται
  • Αφαιρεί το διπλοσάγονο
  • Δημιουργεί έντονες γωνίες
  • Χαρίζει νεανική και λαμπερή όψη
  • Ενυδατώνει το δέρμα
  • Λειαίνει τις ρυτίδες έκφρασης
  • Ρυθμίζει τις αναλογίες του προσώπου

Πριν και μετά

man before and after plastic operation

3D Contouring: Κόστος

Το κόστος του 3D Contouring μπορεί να ποικίλλει από ασθενή σε ασθενή, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως για παράδειγμα η περιοχή ή οι περιοχές εφαρμογής, η υφιστάμενη χαλάρωση και το υφιστάμενο πρόβλημα, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, καθώς και τα αποτελέσματα που επιθυμεί κάθε άτομο.

Είναι σημαντικό να απευθυνθείτε σε ειδικό πλαστικό χειρουργό, με εμπειρία στις επεμβατικές και μη επεμβατικές θεραπείες.

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.