Ανόρθωση Γλουτών – Αύξηση Γλουτών

anorthosi glouton

Ανόρθωση γλουτών: Τι Είναι;

Η ανόρθωση γλουτών είναι μια χειρουργική επέμβαση που σκοπό έχει τη βελτίωση του σχήματος και της γενικότερης εμφάνισης των γλουτών. Η επέμβαση αυτή είναι πολύ δημοφιλής στο γυναικείο κοινό, καθώς προσφέρει εξαιρετικά αλλά και αρμονικά αποτελέσματα ανόρθωσης.

Η επέμβαση μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, είτε με τοποθέτηση στρογγυλών ή οβάλ ενθεμάτων, είτε με τη μεταφορά λίπους, είτε με συνδυασμό και των δύο μεθόδων.

Η αύξηση γλουτών, μπορεί να βελτιώσει το περίγραμμα και τη μορφή τους, ενώ η ανόρθωση ενισχύει σημαντικά τις περιοχές που έχουν υποστεί χαλάρωση λόγω γήρανσης, εγκυμοσύνης ή και για άλλους λόγους.

Ποιες γυναίκες αφορά η επέμβαση;

Η αύξηση όγκου γλουτών απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν το σχήμα και την όψη της περιοχής. Μπορεί ωστόσο η επέμβαση να οφείλεται και σε άλλους λόγους, όπως:

  • Αδυναμία γλουτών: Σε περίπτωση που οι γλουτοί είναι ατροφικοί

  • Μέγεθος: Σε πολλές περιπτώσεις οι γλουτοί είναι αρκετά μικροί ή και επίπεδοι, χωρίς να διαθέτουν την επιθιυμητή καμπυλότητα.

  • Ανομοιομορφία: Πολλές φορές το σχήμα των γλουτών μπορεί να μη συμβαδίζει με τις αναλογίες του υπόλοιπου σώματος.

  • Απώλεια βάρους: Σε περίπτωση απώλειας βάρους, οι γλουτοί μπορεί να γίνουν εξαιρετικά αδύναμοι και να χάσουν τον όγκο τους.

Η χειρουργική επέμβαση για την ανόρθωση γλουτών, διαφέρει από την αναίμακτη ανόρθωση γλουτών. Είναι σημαντικό να αναζητήσετε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία πλαστικό χειρουργό, ο οποίος θα μπορέσει να σας προσφέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Γιατί να κάνετε αύξηση – ανόρθωση γλουτών;

Η αύξηση ή ανόρθωση γλουτών, είναι μια χειρουργική επέμβαση που επιλέγεται από πολλές γυναίκες παγκοσμίως, κυρίως για αισθητικούς λόγους και λόγους βελτίωσης της εμφάνισης.

Αναλυτικότερα:

 • Φυσικά αποτελέσματα: Η επέμβαση μπορεί να προσφέρει φυσικά αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας την τεχνική μεταφοράς λίπους.
 • Βελτίωση καμπυλότητας: Οι καμπύλες είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της εμφάνισης μιας γυναίκας και για αυτό το λόγο πολλές φορές η βελτίωσή τους αποτελεί προτεραιότητα.
 • Ισορροπία και αρμονία σώματος: Σε περίπτωση που οι γλουτοί είναι αρκετά μικρότεροι σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, η αύξηση όγκου μπορεί να δώσει την πολυπόθητη αρμονία σώματος.
 • Αυτοπεποίθηση: Ένας από τους πολύ σημαντικούς λόγους που πραγματοποιείται η επέμβαση, είναι για λόγους αυτοπεποίθησης.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

anorthosi glouton 3

Ποια είναι η διαδικασία της επέμβασης;

Συνήθως, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, απαιτείται γενική αναισθησία έως ότου αυτή ολοκληρωθεί. Υπάρχουν ωστόσο περιπτώσεις που η αναισθησία μπορεί να είναι και τοπική.

Πριν την επέμβαση, πραγματοποιείται ο απαραίτητος προεγχειρητικός έλεγχος. Αναλόγως την επιλογή της τεχνικής, η διαδικασία μπορεί να διαφέρει.

Στην περίπτωση των ενθεμάτων, ο χειρουργός δημιουργεί μια τομή μεταξύ δέρματος και μυϊκών δεσμίδων, όπου τοποθετείται το ένθεμα.

Στην περίπτωση μεταφοράς λίπους από τον οργανισμό, γίνεται αρχικά η αφαίρεσή του από συγκεκριμένες περιοχές, έπειτα επεξεργάζεται ώστε να απομακρυνθούν ανεπιθύμητα στοιχεία και στη συνέχεια τοποθετείται στα σημεία που επιθυμεί η ασθενής.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, ο χειρουργός θα δώσει το κατάλληλο σχήμα στους γλουτούς, δημιουργώντας τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μετά την επέμβαση

Μετά την επέμβαση, εφαρμόζονται επίδεσμοι στα σημεία, ώστε να υποστηρίζεται σωστά το σημείο τομής, αλλά και για να ελαχιστοποιηθεί το πρήξιμο που ενδεχομένως μπορεί να υπάρξει.

Συνίσταται για τις πρώτες ημέρες να υπάρχει βοήθεια στην εκτέλεση των καθημερινών δραστηριοτήτων. Επιπλέον, η ασθενής θα πρέπει να αποφύγει οπωσδήποτε την άσκηση αλλά και την καταπόνηση του σώματος.

Η στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου θα πρέπει να είναι συγκεκριμένη, όπως και ο τρόπος που θα φροντίζετε την περιοχή που έχει υποστεί επέμβαση. Είναι σημαντικό να ακολουθήσετε πιστά τις συστάσεις του γιατρού σας.

cropped 10 e1696934014266

Ανόρθωση γλουτών – Τιμές Χειρουργείου

 

Το κόστος για την ανόρθωση γλουτών, όπως και κάθε πλαστικής επέμβασης, ποικίλλει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως τον τύπο της επέμβασης (αύξηση, ανόρθωση ή συνδυασμός), τον τύπο των ενθεμάτων, το μέγεθος της επέμβασης.

Συζητώντας με τον γιατρό για τις προτιμήσεις σας και τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, θα έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα του κόστους που θα προκύψει.

Νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε σε ανόρθωση ή αύξηση γλουτών; Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας στα πιο ικανά χέρια!

Ο Dr Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος, πλαστικός χειρουργός, διαθέτει πολυετή εμπειρία και σύγχρονες υποδομές, ώστε να σας προσφέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

Ανόρθωση Γλουτών Πριν & Μετά

Άμα επιθυμείτε να δείτε αληθινά περιστατικά αυξητικής στήθους πριν και μετά, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.