Vaser Λιποαναρρόφηση

Τέλος στο τοπικό πάχος!

Vaser Λιποαναρρόφηση: Τι είναι;

Η Vaser Λιποαναρρόφηση είναι μια σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική τεχνική αφαίρεσης περιττού λίπους, η οποία εφαρμόζεται με τη χρήση υπερήχων. Είναι πιστοποιημένη από τον FDA, ανώδυνη και σχετικά αναίμακτη διαδικασία τεχνικής λιποαναρρόφησης.

Η Λιποαναρρόφηση Vaser μετράει πάνω από 20 έτη χρήσης παγκοσμίως. Στη χώρα μας χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια, έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία, λόγω των εξαιρετικών και ασφαλών αποτελεσμάτων που προσφέρει.

Η τεχνολογία Vaser επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό να απομακρύνει το περιττό λίπος με μεγαλύτερη ακρίβεια σε σχέση με άλλες παραδοσιακές μεθόδους.

Ποιους αφορά η Vaser Λιποαναρρόφηση;

Η Vaser Λιποαναρρόφηση μπορεί να εφαρμοστεί με επιτυχία τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Αφορά κυρίως άτομα που έχουν περιττό λίπος σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος και επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνισή τους.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρουμε πως η Λιποαναρρόφηση Vaser δεν αποτελεί τρόπο αδυνατίσματος, αλλά ενισχύει σημαντικά τη μείωση τοπικού πάχους. Επομένως, δεν ενδείκνυται σε περιπτώσεις παχυσαρκίας.

Πιο αναλυτικά, αφορά και είναι ιδανική για:

  • Άτομα με τοπικό πάχος: Η μέθοδος Vaser είναι ιδανική για όσους θέλουν να μειώσουν το περιττό λίπος σε περιοχές όπως οι μηροί, οι γλουτοί και η κοιλιά. Η αφαίρεση του τοπικού λίπους, ενισχύει τη σωστή διαμόρφωση των μυών και εν τέλει τονίζει τις γραμμές του σώματος.
  • Άτομα χωρίς σοβαρά ιατρικά προβλήματα: Οι υποψήφιοι ασθενείς θα πρέπει να βρίσκονται γενικά σε καλή κατάσταση υγείας, χωρίς να πάσχουν από σοβαρές παθήσεις που μπορεί να επηρεάσουν την ανάρρωση.

Γενικότερα, είναι σημαντικό οι υποψήφιοι να αντιληφθούν πως η Λιποαναρρόφηση Vaser μπορεί να βελτιώσει σημαντικά μια κατάσταση, ωστόσο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την σωστή διατροφή και την τακτική άσκηση.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Vaser Λιποαναρρόφηση: Πλεονεκτήματα – Μειονεκτήματα

Γιατί λοιπόν κάποιος να επιλέξει τη Vaser Λιποαναρρόφηση αντί της κλασικής Λιποαναρρόφησης; Η απάντηση έρχεται με τα αποτελέσματα. Η Λιποαναρρόφηση Vaser προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο και με ελαχιστοποίηση των επιπλοκών.

Πλεονεκτήματα

  • Αποτελεσματικότητα και ακρίβεια εφαρμογής: Η Vaser μέθοδος μειώνει σημαντικά το λίπος και επιτρέπει στον πλαστικό χειρουργό να έχει μεγαλύτερη ακρίβεια, οπότε τα αποτελέσματα είναι πιο εγγυημένα.
  • Ελάχιστες επιπλοκές: Τα οιδήματα ή αιματώματα που μπορεί να εμφανιστούν είναι ελάχιστα. Επιπλέον, δεν τραυματίζεται η γύρω περιοχή. Έτσι, ο πόνος είναι λιγότερος και η περίοδος ανάρρωσης πιο άμεση.
  • Δεν απαιτείται γενική αναισθησία: Λόγω του ότι ο διεγχειρητικός πόνος είναι μικρός, υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί η εφαρμογή χωρίς τη χρήση γενικής αναισθησίας.
  • Ελάχιστος χρόνος διαδικασίας: Η διαδικασία απαιτεί πολύ λιγότερο χειρουργικό χρόνο σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους.
  • Δυνατότητα εφαρμογής σε διάφορες περιοχές: Η Vaser Λιποαναρρόφηση μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπου παρατηρείται πρόβλημα.

Μειονεκτήματα

  • Κόστος: Η Λιποαναρρόφηση με Vaser μπορεί να κοστίσει περισσότερο σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους, λόγω του σύγχρονου εξοπλισμού που χρησιμοποιείται.
  • Εξειδίκευση ειδικού: Ο πλαστικός χειρουργός που θα εμπιστευτείτε, θα πρέπει να έχει εξειδικευμένη εκπαίδευση αλλά και εμπειρία στη χρήση της συγκεκριμένης τεχνολογίας, ώστε να μπορέσει να σας προσφέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.
  • Δεν είναι κατάλληλη για όλες τις περιπτώσεις: Οι ασθενείς που θα υποβληθούν στη διαδικασία θα πρέπει να πληρούν κάποιες προϋποθέσεις, όπως να μην πάσχουν από σοβαρές ιατρικές παθήσεις.

Ποια είναι η διαδικασία της Vaser Λιποαναρρόφησης;

Η Vaser Λιποαναρρόφηση μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως και 2 ώρες. Η ακριβής διάρκεια εξαρτάται από τις περιοχές που χρήζουν διόρθωσης.

Η γενική αναισθησία δεν είναι απαραίτητη, λόγω του ότι υφίσταται ελάχιστος πόνος. Επομένως, η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με τοπική αναισθησία ή και με μέθη.

Αρχικά, ο γιατρός θα προχωρήσει με τον προεγχειρητικό σχεδιασμό, έχοντας υπόψη την αξιολόγησή του αλλά και τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Έπειτα θα σας ενημερώσει για την απαιτούμενη προετοιμασία και θα σας δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Η διαδικασία ξεκινάει με την έγχυση του τοπικού αναισθητικού στα σημεία που χρειάζεται

Με τη χρήση των υπερήχων, πραγματοποιείται η υγροποίηση και διάσπαση των λιποκυττάρων. Τα αιμοφόρα αγγεία είναι πλήρως προστατευμένα και οι πιθανότητες εμφάνισης αιματώματος, ελάχιστες.

Τέλος, γίνεται αναρρόφηση του ρευστοποιημένου λίπους με εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Η διαδικασία της αναρρόφησης πραγματοποιείται σε ρευστή κατάσταση, κατά την οποία χρησιμοποιούνται μικρές κανούλες. Με τον τρόπο αυτό αποτρέπεται η δημιουργία του λεγόμενου “φλοιού πορτοκαλιού” και το αποτέλεσμα είναι αισθητικά υψηλό, στις περιοχές που αφαιρέθηκε το λίπος.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι μόνιμα. Επιπλέον, ο ασθενής δεν χρειάζεται να παραμείνει στην κλινική μετά την επέμβαση. Επιστρέφει κανονικά στο σπίτι του χωρίς τομές.

Τις ημέρες μετά την εξέταση, θα πρέπει να φοράει έναν ειδικό ελαστικό κορσέ διαβαθμισμένης συμπίεσης. Με το πέρας ενός μήνα, θα πρέπει να επισκεφθεί τον γιατρό για αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.

Τα αποτελέσματα συνήθως είναι αρκετά ορατά μετά τη διαδικασία, ωστόσο βελτιώνονται και εξελίσσονται πλήρως μέσα σε διάστημα 3 μηνών.

Η Vaser Λιποαναρρόφηση μπορεί να μεταμορφώσει σημαντικά τις περιοχές που πάσχουν από τοπικό λίπος, αφού λειαίνει και εξομαλύνει την επιδερμίδα, διαμορφώνει το σώμα προσφέροντας αρμονικά αποτελέσματα και βελτιώνει σημαντικά την αυτοπεποίθηση του ασθενή.

Vaser Λιποαναρρόφηση: Κόστος

Το κόστος της θεραπείας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως οι περιοχές που επιθυμείτε να διορθώσετε, η έκταση του προβλήματος, η υφιστάμενη κατάσταση του δέρματος.

Έπειτα από την αξιολόγηση του γιατρού, θα σας ενημερώσει πλήρως για το κόστος και τις υπηρεσίες.

Ψάχνετε τη λύση για το τοπικό πάχος; Επικοινωνήστε σήμερα με την ΚΜ Plastic Surgery Clinic, ο Dr Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος και η ομάδα του, θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.