Πλαστική Στήθους

cropped 75 scaled 1

ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Το στήθος μπορεί ανέκαθεν να θεωρείται στοιχείο θηλυκότητας, είναι όμως και ένα σημείο του σώματος που μπορεί να βλάψει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας, αν δεν είναι όπως το επιθυμεί. Η επιλογή του σωστού ενθέματος παίζει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα της αυξητικής στήθους. Σε περιπτώσεις μικρού, απλαστικού ή ασύμμετρου στήθους αλλά και μαστεκτομής ενδείκνυται η συγκεκριμένη επέμβαση. Στόχος είναι η αύξηση του όγκου του στήθους με ενθέματα σιλικόνης για ένα καλαίσθητο φυσικό αποτέλεσμα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η πάροδος του χρόνου, η εγκυμοσύνη η αυξομείωση του σωματικού βάρους, η κληρονομικότητα ή και ο θηλασμός είναι κάποιοι από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες απώλειας της σφριγηλότητας του στήθους. Η μαστοπηξία ή διαφορετικά η ανόρθωση στήθους στοχεύει σε ένα αρμονικό και στητό στήθος. Όπως όλες οι επιτυχημένες επεμβάσεις, έτσι και η επέμβαση ανόρθωσης στήθους είναι εξατομικευμένη και η επιλογή/διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος αποφασίζεται πάντα από κοινού με εσάς. Πολλές φορές μπορει να γίνει μονο με αυξητική ή με συνδυασμο αυτής, επιλέγοντας τα καταλληλότερα ενθέματα σιλικόνης.

anorthosistithousnew
cropped 10

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΜΑΣΤΩΝ

Σε πολλές περιπτώσεις το χέρι του πλαστικού χειρουργού μπορεί να επέμβει για μείωση του στήθους εφόσον μία γυναίκα το επιθυμεί ή συντρέχουν λόγοι υγείας. Στόχος της συγκεκριμένης επέμβασης είναι να μειωθεί αναλογικά και αρμονικά ο όγκος του στήθους. Συνδυάζεται και με ανόρθωση δεδομένου ότι απαιτείται ένα άρτιο αποτέλεσμα αντάξιο των προσδοκιών σας. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια επιλεγουμε τεχνικες για όσο το δυνατόν μικρότερες μετεγχειρητικές ουλές.