Προγούλι – Διπλοσάγονο

30 e1695025338418

Ενέσιμη λιποδιάλυση προγούλι: Τι είναι

Το διπλοσάγονο, το λεγόμενο δηλαδή προγούλι, δημιουργείται από τη συσσώρευση λίπους αλλά και από τη χαλάρωση του δέρματος. Αποτελεί αποτέλεσμα τοπικού πάχους και προκαλείται κυρίως από την κακή διατροφή, την έλλειψη σωματικής άσκησης, τις ορμονικές αλλαγές αλλά και την καθιστική ζωή.
$nbsp;

Προγούλι: Πώς φεύγει;

Η λιποδιάλυση είναι μια θεραπεία που σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το τοπικό πάχος στο διπλοσάγονο, εξαλείφοντας τα περιττά λιποκύτταρα. Μπορεί να γίνει με τη χρήση διάφορων μεθόδων και τεχνικών, ανάλογα με τις ανάγκες και προτιμήσεις κάθε ατόμου.

Στο Ιατρείο μας συστήνουμε τη λιποδιάλυση με ενέσιμο διάλυμα Aqualyx, το οποίο εγχέεται απευθείας στον λιπώδη ιστό όπου και βρίσκεται το λίπος, προκαλώντας καταστροφή των λιποκυττάρων τα οποία αποβάλλονται μέσω των νεφρών.

11 1

Προγούλι: Αντιμετώπιση με Aqualyx

To Aqualyx αποτελείται από ένα συνδυασμό ουσιών που βοηθούν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του διπλοσάγονου. Οι ουσίες αυτές εισέρχονται στον οργανισμό μέσω ένεσης και δρουν κατά τον λιποκυττάρων, προκαλώντας την αφαίρεσή τους από το σώμα.

Το βασικό συστατικό του Aqualyx είναι το δεοξυχολικό οξύ. Πρόκειται για μια ασφαλής ουσία που δημιουργήθηκε στα πρότυπα της ίδιας ουσίας που χρησιμοποιεί ο οργανισμός για να διασπάει το λίπος.

Με την έγχυση του του Aqualyx, η μεμβράνη των λιποκυττάρων διαλύτεται, το λίπος ρευστοποιείται και αφαιρείται μέσω των νεφρών. Έτσι, το τοπικό πάχος σιγά σιγά μειώνεται με φυσικό τρόπο, χωρίς να προκαλεί ανομοιομορφία στο δέρμα.

Διπλοσάγονο: Επέμβαση με λιποδιάλυση

Η λιποδιάλυση εφαρμόζεται όταν υφίσταται καθαρό λίπος κάτω από το πηγούνι. Η επέμβαση γίνεται μέσω μικρών κανουλών και οι ασθενείς θα πρέπει να φορούν ένα strap για τις επόμενες ημέρες μετά τη θεραπεία.

Το Aqualyx ουσιαστικά μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το τοπικό λίπος που δεν υποχωρεί με τη μείωση βάρους, την άσκηση ή τη διατροφή. Μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλα σημεία του σώματος, όπως γλουτοί, γοφοί και μηροί.

Πρόκειται για ανώδυνη θεραπεία, η οποία χρειάζεται 3-5 συνεδρίες κατά μέσο όρο για να ολοκληρωθεί. Παράλληλα με τη θεραπεία, η σωστή διατροφή και άσκηση συντελούν στην ενίσχυση των αποτελεσμάτων.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Aqualyx: Μετά την εφαρμογή

Μετά την εφαρμογή της θεραπείας, υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί κάποιο πρήξιμο το οποίο όμως είναι αναμενόμενο και υποχωρεί έπειτα από λίγες ημέρες.

Συνίσταται μετά τη θεραπεία να αποφεύγετε προϊόντα ομορφιάς και καλλωπισμού για τουλάχιστον 12 ώρες, καθώς και την έντονη ηλιακή ακτινοβολία και θερμότητα.

Επίσης, θα πρέπει να αποφύγετε την έντονη φυσική άσκηση για τις πρώτες ημέρες και να ακολουθήσετε ένα πλάνο υγιεινής διατροφής γενικότερα.

Η χρήση του Aqualyx θα πρέπει να γίνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο γιατρό, που έχει τόσο τις γνώσεις, όσο και την ικανότητα να διαχειριστεί σωστά τις ουσίες, ώστε να αποφευχθούν πιθανές επιπλοκές.

Ο Dr Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος διαθέτει την εμπειρία, τη γνώση αλλά και τα μέσα, ώστε να σας προσφέρει ένα άριστο αποτέλεσμα!

Λιποδιάλυση διπλοσάγονο: Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα από την ενέσιμη επέμβαση με Aqualyx, γίνονται ορατά με την πάροδο του χρόνου, ολοκληρώνοντας παράλληλα τη θεραπεία.

Το διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στις συνεδρίες είναι περίπου τρεις εβδομάδες. Ο αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από την ποσότητα του τοπικού λίπους που υπάρχει στην περιοχή καθώς και από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διπλοσάγονο θεραπεία: Τιμή

Η τιμή της θεραπείας εξαρτάται από την ποσότητα λίπους που υπάρχει στην περιοχή, τα αποτελέσματα που επιθυμούν να έχουν οι ασθενείς, την ποσότητα ουσίας που θα εφαρμοστεί, καθώς και τις συνεδρίες που θα χρειαστούν.

Ο γιατρός θα σας ενημερώσει αναλυτικά για το κόστος, κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης της περίπτωσής σας.

Επισκεφθείτε σήμερα τον Dr Μακρυγιώργη και απαλλαχθείτε με ασφάλεια από το τοπικό λίπος!

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.