Αύξηση Όγκου Χειλιών

Σαρκώδη χείλη με υαλουρονικό οξύ, για εξαιρετικά αποτελέσματα!

shutterstock 520099084

Υαλουρονικό στα χείλη: Τι είναι;

Η αύξηση του όγκου των χειλιών, καθώς και η βελτίωση του περιγράμματος είναι κάτι που αναζητούν καθημερινά όλο και περισσότερες γυναίκες. Τα τελευταία χρόνια η πλαστική χειρουργική έχει κάνει άλματα σε πολλούς τομείς και ιδιαίτερα στην αισθητική ιατρική, με σκοπό να καλύπτει τις ανάγκες των ασθενών, προσφέροντας ασφαλείς τρόπους και εξαιρετικά αποτελέσματα βελτίωσης.

Τα Fillers υαλουρονικού οξέος, αποτελούν μια μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδο, που σκοπό έχει να βελτιώσει την εμφάνιση των χειλιών.

Τα γεμάτα και όμορφα χείλη έχουν ιδιαίτερη σημασία για πολλές γυναίκες. Αναδεικνύουν την ομορφιά, τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και χαρίζουν αυτοπεποίθηση, κάτι που βελτιώνει ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής.

Γεμάτα χείλη, με υαλουρονικό οξύ

Βελτιώστε το περίγραμμα χειλιών με υαλουρονικό οξύ και αυξήστε τον όγκο τους, με τη νέα και σύγχρονη μέθοδο των fillers υαλουρονικού.

Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που παράγεται από τον οργανισμό μας και υπάρχει ήδη στο σώμα μας. Είναι γνωστό για τις ενυδατικές του λειτουργίες και για το πόσο συμβάλλει στην ελαστικότητα και την ενίσχυση της επιδερμίδας.

Με την πάροδο των χρόνων η φυσική του ποσότητά του στον οργανισμό μειώνεται, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Ένα από αυτά αποτελεί και η μείωση του όγκου των χειλιών.

Με τα fillers υαλουρονικού οξέος – τα οποία αποτελούν μια πλήρως αναστρέψιμη διαδικασία – μπορείτε να δώσετε στα χείλη σας το περίγραμμα και τον όγκο που ονειρεύεστε!

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Fillers υαλουρονικού οξέος: Τα πλεονεκτήματα

Τα fillers χειλιών από υαλουρονικό οξύ προσφέρουν πλήθος πλεονεκτημάτων, ιδιαίτερα σε σχέση με άλλες θεραπείες στα χείλη. Μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτά είναι:

  • Η διαδικασία είναι αναστρέψιμη, σε περίπτωση μη ικανοποίησης από το αποτέλεσμα
  • Διαρκεί από 8 έως 18 μήνες
  • Πρόκειται για άμεση, ανώδυνη και μη επεμβατική θεραπεία
  • Το αποτέλεσμα είναι φυσικό, χάρη στο υαλουρονικό οξύ
  • Έχει ελάχιστες έως μηδαμινές παρενέργειες και επιπλοκές
  • Υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής αναισθητικής κρέμας
  • Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός από την εφηβεία και μετά
  • Η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί στο μέλλον χωρίς περιορισμούς
  • Ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος

Fillers υαλουρονικού: Η διαδικασία

Πριν ξεκινήσει η εφαρμογή της θεραπείας, ο γιατρός θα εξετάσει την περίπτωσή σας και θα σας ενημερώσει λεπτομερώς για το πλάνο που έχει στο μυαλό του αλλά και την τεχνική που προτείνει (για παράδειγμα Russian lips, τόνωση περιγράμματος, αύξηση όγκου, διόρθωση σχήματος και ασυμμετρίας), ώστε να έχετε ένα αισθητικό και όμορφο αποτέλεσμα.

Για να γίνει σωστά η διαδικασία, είναι απαραίτητο να εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία πλαστικό χειρουργό που διαθέτει εμπειρία στην αύξηση όγκου χειλιών.

Το αποτέλεσμα επίσης, είναι σημαντικό να είναι απολύτως φυσικά αλλά και να ταιριάζει με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται στο άνω και το κάτω χείλος με τη χρήση μιας πολύ λεπτής βελόνας. Η εισαγωγή γίνεται σταδιακά, σύμφωνα με το πλάνο που έχει ορίσει ο γιατρός αλλά και τις επιθυμίες σας.

Μετά τη θεραπεία, μπορείτε άμεσα να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, τηρώντας όμως τις οδηγίες και συμβουλές που σας έχει δώσει ο γιατρός.

Υαλουρονικό στα χείλη: Διάρκεια

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και διαρκούν από 8 έως 18 μήνες κατά μέσο όρο. Η ακριβής διάρκεια ωστόσο, εξαρτάται από τον οργανισμό του κάθε ασθενή ξεχωριστά και από το κατά πόσο ανταποκρίνεται στη θεραπεία.

Υαλουρονικό στα χείλη: Τιμές

Το κόστος της εφαρμογής fillers υαλουρονικού οξέος ποικίλλει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως την ποιότητα και την ποσότητα των ουσιών που θα χρησιμοποιηθούν, τις ανάγκες του ασθενή, τις επαναλαπτικές διαδικασίες που τυχόν θελήσει αλλά και από τον τύπο των fillers.

Ο Dr Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος, πλαστικός χειρουργός, διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή fillers, χρησιμοποιώντας προηγμένα υλικά υψηλής ποιότητας με FDA approved.

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.