Αυξητική Στήθους

Αυξητική στήθους: Βελτιωμένο και αρμονικό αποτέλεσμα!

auksitiki

Αυξητική στήθους: Τι Είναι;

Η αυξητική στήθους είναι μια από τις πιο συχνές αισθητικές, χειρουργικές επεμβάσεις παγκοσμίως. Η αύξηση στήθους πραγματοποιείται με σκοπό τη βελτίωση του μεγέθους αλλά και του σχήματος του στήθους μιας γυναίκας. Στόχος είναι ένα φυσικό αλλά και αρμονικό αποτέλεσμα που θα συμβαδίζει τόσο με το υπόλοιπο σώμα όσο και με τις προτιμήσεις της ασθενούς.

Το στήθος αποτελεί σήμα κατατεθέν της γυναικείας φύσης και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για κάθε γυναίκα. Χάρη στην αυξητική στήθους, κάθε γυναίκα πλέον μπορεί να αποκτήσει το στήθος που επιθυμεί με ασφάλεια και ευκολία.

Ποιες γυναίκες αφορά – Γιατί να κάνετε αύξηση στήθους;

Η αυξητική στήθους απευθύνεται και εφαρμόζεται μόνο σε γυναίκες με μικρό στήθος, που επιθυμούν την αύξησή του. Επιπλέον, μπορεί να εφαρμοστεί και σε άλλες περιπτώσεις, όπου για παράδειγμα απαιτείται διόρθωση του σχήματος ή ανόρθωση του στήθους. Τέλος, αποτελεί την ιδανική λύση σε περιπτώσεις μαστεκτομής.

 

Με την εφαρμογή της επέμβασης, οι γυναίκες έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν το μέγεθος και το σχήμα του στήθους τους, αποκτώντας μια πιο ισορροπημένη εμφάνιση και αναλογία, που θα τους χαρίσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το σώμα τους.

Ποιος είναι ο στόχος της Αυξητικής Στήθους;

Η επέμβαση έχει ως στόχο την αύξηση του όγκου του στήθους, χωρίς να σημαίνει πως αυτό εφαρμόζεται αυθαίρετα.

Για να μπορέσει η ασθενής να απολαύσει ένα φυσικό και ισορροπημένο αποτέλεσμα, θα πρέπει η αύξηση να συμβαδίσει με τις αναλογίες του σώματος.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με τη χρήση ειδικών ενθεμάτων σιλικόνης, τα οποία διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και αποτελούνται από διαφορετική σύσταση.

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του πλαστικού χειρουργού, ώστε να μπορέσετε να έχετε ένα όμορφο, επαγγελματικό και φυσικό αποτέλεσμα.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Ποια είναι η διαδικασία για την Αυξητική Στήθους;

Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία και κατά το ραντεβού σας με το γιατρό, θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις αλλά και μετρήσεις σχετικά με το μέγεθος και το σχήμα.

Ο γιατρός θα σας συμβουλεύσει σύμφωνα με την εμπειρία του, για το αν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε είναι ρεαλιστικά αλλά και ισορροπημένα.

Έπειτα, γίνεται η επιλογή των ενθεμάτων. Οι επιλογές στα ενθέματα καθορίζονται με βάση το υλικό, το σχήμα και το μέγεθος. Η τελική απόφαση καθορίζεται από τις προτιμήσεις της ασθενούς και τις συστάσεις του πλαστικού χειρουργού.

Οι τεχνικές που εφαρμόζονται κατά την επέμβαση είναι δύο:

  • Τοποθέτηση εμφυτευμάτων υπομυϊκά (submuscular placement): Τα ενθέματα τοποθετούνται κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ. Ο μυς συγκρατεί τα ενθέματα προσφέροντας φυσικά αποτελέσματα, ακόμα και σε περιπτώσεις που το στήθος έχει τυχόν οζίδια.
  • Τοποθέτηση εμφυτευμάτων υποαδενικά (subglandular placement): Τα ενθέματα τοποθετούνται κάτω από τον αδένα του μαστού. Το αποτέλεσμα είναι πιο έντονο και η διαδικασία πιο ανώδυνη.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένα μέρος του στήθους βρίσκεται υπομυϊκά και το υπόλοιπο υποαδενικά (dual plan).

Επίσης, η τομή μπορεί να γίνει με δύο τρόπους, είτε στη θηλή (περιθηλαία τομή) είτε κάτω από το μαστό (υπομάστια τομή).

Η τελική επιλογή τεχνικής καθορίζεται από τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά της γυναίκας.

auksitiki2

Αυξητική Στήθους: Πριν & Μετά την επέμβαση – Τελικό αποτέλεσμα

Πριν την εφαρμογή της επέμβασης, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε προεγχειρητικό έλεγχο που περιλαμβάνει αιματολογικές εξετάσεις, καρδιογράφημα, καθώς και ακτινογραφία θώρακος. Οι εξετάσεις αυτές θα πρέπει να γίνουν την ίδια μέρα με την επέμβαση.

Σε πολλές περιπτώσεις συνίσταται η ασθενής να προσκομίσει και μια μαστογραφία.

Η γενική αναισθησία στην οποία υποβάλλεται η ασθενής, διαρκεί περίπου 1-1.5 ώρα. Μετά την επέμβαση, η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι λίγες ώρες αργότερα, εκτός αν επιθυμεί να παραμείνει προληπτικά για ένα βράδυ στην κλινική.

Ο πλαστικός χειρουργός παρέχει συγκεκριμένες οδηγίες που αφορούν τη φροντίδα του σώματος κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις οδηγίες αυτές, ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε επιπλοκή.

Κατά την επιστροφή στο σπίτι, καλό είναι να υπάρχει άτομο το οποίο θα μπορεί να παρέχει την απαραίτητη βοήθεια και φροντίδα, σε περίπτωση που χρειαστεί. Το σώμα χρειάζεται χρόνο για να αναρρώσει και να αποκτήσει πλήρως τις δυνάμεις του, οπότε η ξεκούραση είναι απαραίτητη.

Σε μερικές περιπτώσεις, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί κάποιο οίδημα, το οποίο όμως υποχωρεί σταδιακά.

Γενικότερα, η ασθενής μπορεί να επιστρέψει πλήρως σε εργασία και καθημερινές δραστηριότητες, έπειτα από μια εβδομάδα.

Συνίσταται για ένα μήνα μετά τη θεραπεία να φοράει αθλητικό σουτιέν χωρίς μπανέλα και να αποφεύγει την έντονη άσκηση και τα βάρη.

Άν επιθυμείτε να δείτε αληθινά περιστατικά αυξητικής στήθους πριν και μετά, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

Μπορείτε, επίσης, να διαβάσετε κριτικές ικανοποιημένων ασθενών εδώ.

Αυξητική Στήθους: Τιμές

Το κόστος της αυξητικής στήθους ποικίλλει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες:

  • Ενθέματα (τύπος, υλικό)
  • Προεγχειρητικός έλεγχος
  • Χειρουργικά έξοδα και λοιπές υπηρεσίες

Σε πολλές περιπτώσεις, το κόστος μπορεί να εξαρτηθεί και από την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και από το κατά πόσο μπορεί η διαδικασία να είναι περίπλοκη.

Εμπιστευτείτε τον Dr. Μακρυγιώργη Κωνσταντίνο, πλαστικό χειρουργό, με έτη εμπειρίας στο χώρο της αυξητικής στήθους!

Θα προσεγγίσει την περίπτωση σας με σεβασμό και επαγγελματισμό, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα που θα σας χαρίσουν τρομερή αυτοπεποίθηση!

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.