Lip Lift

Lip Lift: Νεανικά, σαρκώδη και εντυπωσιακά χείλη!

cheili

Lip Lift: Τι είναι;

Τα σαρκώδη, γεμάτα, νεανικά, καλοσχηματισμένα χείλη αποτελούν όνειρο κάθε γυναίκας. Συχνά όμως τα χείλη, είτε λόγω φυσικής γήρανσης, είτε λόγω κατασκευής, δεν είναι έτσι όπως θα θέλαμε.

Οι λύσεις για την αύξηση των χειλιών είναι πολλές και περιλαμβάνουν διάφορες αρκετά αποτελεσματικές θεραπείες, που όμως χρειάζονται τακτική επανάληψη ώστε να συντηρηθεί το αποτέλεσμα.

To Lip Lift, έρχεται να δώσει λύσεις αλλά και πιο μόνιμα αποτελέσματα. Αποτελεί μια χειρουργική επέμβαση που στόχο έχει την επιτυχημένη ανόρθωση χειλιών. Με το Lip Lift οι ασθενείς μπορούν να απολαύσουν σαρκώδη χείλη, αλλά και να μειώσουν σημαντικά τη χαλάρωση που ενδεχομένως έχει επέλθει, στη γύρω περιοχή.

Τι μπορεί να διορθώσει το Lip Lift;

Το Lip Lift δεν μπορεί να κάνει δραστικές αλλαγές στην περιοχή του στόματος, μπορεί όμως να ανορθώσει το άνω χείλος και να βελτιώσει σημαντικά τη θέση του. Για άτομα με δυσαναλογίες ή μεγάλες αποστάσεις μεταξύ χειλιών ή και άλλων χαρακτηριστικών του προσώπου όπως η μύτη, το Lip Lift θεωρείται εξαιρετική λύση.

Ποια είναι τα οφέλη της επέμβασης;

Το Lip Lift μπορεί να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στους ασθενείς που το επιλέγουν.

Ενδεικτικά:

  • Αύξηση όγκου του χείλους
  • Καλύτερη και αρμονικότερη εμφάνιση των χειλιών
  • Μείωση απόστασης από τη μύτη
  • Βελτίωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών
  • Αύξηση αυτοπεποίθησης
  • Νεανικότερη όψη

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Lip Lift: Διαδικασία Επέμβασης

To Lip Lift πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και η επέμβαση διαρκεί περίπου 1 ώρα. Αφού έχει γίνει η απαραίτητη αξιολόγηση και εξέταση από το γιατρό, πραγματοποιείται μια πολύ μικρή τομή στη βάση της μύτης. Με τον τρόπο αυτό, υπάρχει πρόσβαση στο άνω χείλος.

Ο γιατρός θα ανασηκώσει ελάχιστα το άνω χείλος, αφαιρώντας δέρμα, ώστε να έρθει σε μικρότερη απόσταση από τη μύτη, αλλά και να δίνει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα σε όλο το στόμα.

Πολλές φορές μπορεί να γίνονται αλλαγές και στο λεγόμενο “τόξο του έρωτα” ή στο περίγραμμα των χειλιών.

Μετά την επέμβαση, απαιτούνται περίπου 10 ημέρες μέχρι να κλείσει η πληγή. Η τομή δεν αφήνει κάποιο σημάδι, καθώς είναι πολύ μικρή και επιπλέον “καλύπτεται” από τη μύτη.

Συνίσταται να ακολουθείτε πλήρως τις οδηγίες του γιατρού για ομαλή και άμεση αποθεραπεία. Επιπλέον, οι καπνιστές ασθενείς, καλό είναι να αποφύγουν το κάπνισμα 1 μήνα πριν την επέμβαση, καθώς και στην περίοδο αποκατάστασης.

Lip Lift: Πριν & Μετά

lip lift πριν και μετά

Με ποιες άλλες επεμβάσεις συνδυάζεται;

Η ανόρθωση χειλιών μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες προσώπου, με σκοπό την παροχή ενός πιο ολοκληρωμένου και ισορροπημένου αποτελέσματος. Μερικές από τις θεραπείες αυτές είναι το Face Lift, η βλεφαροπλαστική, Neck Lift αλλά και επεμβάσεις προσώπου με Laser.

Lip Lift: Κόστος

Το κόστος της χειρουργικής επέμβασης ανόρθωσης χειλιών, εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως για παράδειγμα την έκταση του προβλήματος, ή από τον αν το Lip Lift θα εφαρμοστεί σε συνδυασμό με άλλες παρεμβάσεις.

Αποτελεί όμως μια επέμβαση που σίγουρα αξίζει τον κόπο, καθώς μπορεί να σας χαρίσει σαρκώδη, εντυπωσιακά χείλη για πολλά χρόνια, χωρίς να χρειάζεται να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία.

Βασική προϋπόθεση για να έχετε επιτυχημένα αλλά και φυσικά αποτελέσματα, που θα ταιριάζουν με το υπόλοιπο πρόσωπο και θα συμβάλλουν στην ισορροπία του, είναι να εμπιστευτείτε τον σωστό επαγγελματία πλαστικό χειρουργό.

Ο Dr Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος, είναι πλαστικός χειρουργός με πολλά έτη εμπειρίας στις επεμβατικές και μη, θεραπείες προσώπου. Με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει αλλά και τις πολύτιμες γνώσεις του, μπορεί να εξασφαλίσει για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.