Ανόρθωση Μηρών

Ανόρθωση Μηρών: Τι είναι;

Η εμφάνιση των μηρών έχει πολύ μεγάλη σημασία τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Οι καλοσχηματισμένοι μηροί δηλώνουν δυνατό σώμα, υγεία αλλά αυξάνουν και την αυτοπεποίθηση.

Με την πάροδο των ετών, τις κακές διατροφικές συνήθειες αλλά και την παραμέληση του σώματος, οι μηροί αρχίζουν να χαλαρώνουν. Το αποτέλεσμα δεν είναι ωραίο αισθητικά και επίσης έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό, μεγάλο ποσοστό κόσμου αναζητά λύση στο πρόβλημα, ώστε να αποκτήσει ξανά όμορφα και ελκυστικά πόδια.

Η ανόρθωση μηρών είναι μια χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αφαιρείται το περιττό δέρμα και λίπος, με στόχο την αναδιαμόρφωση του κάτω μέρους του σώματος, την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, την ενίσχυση της ελαστικότητας και τη δημιουργία ενός λείου και νεανικού περιγράμματος.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ανόρθωσης μηρών;

Η ανόρθωση μηρών είναι μια χειρουργική διαδικασία που όλο και περισσότεροι ασθενείς επιθυμούν να πραγματοποιήσουν.

Ας δούμε μερικά από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει:

  • Βελτίωση εμφάνισης των μηρών: Η επέμβαση βοηθάει σημαντικά στη δημιουργία σφιχτών, λείων και νεανικών μηρών.
  • Αντιμετώπιση χαλάρωσης: Η ανόρθωση μηρών αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη χαλάρωση στη συγκεκριμένη περιοχή.
  • Μείωση πόνου και βελτίωση λειτουργικότητας: Η ανόρθωση μηρών συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του πόνου που μπορεί να εμφανίζεται στη γύρω περιοχή από τα γόνατα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη βελτίωση της λειτουργικότητάς του.
  • Καλύτερη γενική εικόνα σώματος: Με την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και τη σύσφιξη των μηρών, η γενική εικόνα του σώματος αποκτά μια ισορροπία.

Ανόρθωση μηρών: Διαδικασία Επέμβασης

Οι τομές που απαιτούνται εξαρτώνται από το σημείο που χρειάζεται βελτίωση, καθώς και από την έκταση του προβλήματος.

Στην περίπτωση που έχουμε ανόρθωση εσωτερικού μηρών, η τομή ξεκινάει από το εφηβαίο και φτάνει έως το γλουτό και δεν είναι σχεδόν καθόλου εμφανής.

Στις περιπτώσεις που η χαλάρωση είναι εκτεταμένη, ο πλαστικός χειρουργός δημιουργεί τομές οι οποίες συχνά φτάνουν κάθετα ως το γόνατο και έχουν τη μορφή ενός Τ, ενώ κρύβονται στο εσωτερικό του μηρού. Το μήκος της τομής εξαρτάται από τον όγκο δέρματος και λίπους που πρέπει να αφαιρεθεί. Στις περιπτώσεις αυτές η όψη της τομής αποχρωματίζεται με την πάροδο του χρόνου, χωρίς όμως να εξαφανίζεται εντελώς.

Κατά κύριο λόγο οι τομές δημιουργούνται στη μηροβουβωνική περιοχή, ώστε να μην είναι εύκολα αντιληπτές.

Έπειτα από την αφαίρεση του περιττού δέρματος και λίπους, γίνεται αναδιαμόρφωση της περιοχής. Οι τομές κλείνουν με απορροφήσιμα ράμματα σε διάφορα επίπεδα.

Το χειρουργείο πραγματοποιείται υπό γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 3 ώρες. Αν απαιτηθεί, συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση για καλύτερα αποτελέσματα.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Μετά το χειρουργείο

Μετά την επέμβαση, ο ασθενής θα πρέπει να φοράει έναν ειδικό ελαστικό επίδεσμο τουλάχιστον για 1 μήνα, για σωστή και άμεση αποκατάσταση.

Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφεύγει για τον πρώτο μήνα αθλητικές δραστηριότητες και να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του γιατρού.

Τα αποτελέσματα συνήθως είναι ορατά λίγες ώρες μετά την επέμβαση, ωστόσο η εικόνα ολοκληρώνεται μέσα στους επόμενους 3 μήνες.

Ανόρθωση Μηρών: Φωτογραφίες Πριν & Μετά

Άμα επιθυμείτε να δείτε αληθινά περιστατικά αυξητικής στήθους πριν και μετά, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

Μπορούν να δημιουργηθούν επιπλοκές από τη χειρουργική επέμβαση;

Η ανόρθωση μηρών αποτελεί ένα ασφαλές χειρουργείο. Παρόλα αυτά, υπάρχει το ενδεχόμενο εμφάνισης επιπλοκών, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες επεμβατικής θεραπείας.

Ενδεικτικά, μερικές από τις πιθανές επιπλοκές είναι οι εξής:

  • Οίδημα ή και πρήξιμο
  • Φλεγμονή
  • Αιμορραγία
  • Μούδιασμα
  • Ευαισθησία του δέρματος

Ανόρθωση μηρών: Τιμή

Το κόστος της επέμβασης ανόρθωσης μηρών ποικίλλει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί, την έκταση του προβλήματος και από το αν θα συνδυαστεί παράλληλα με άλλες μεθόδους.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αποτελεί μια επέμβαση που μπορεί να κάνει θαύματα όσον αφορά την εμφάνιση αλλά και την υγεία των μηρών σας.

Ο Dr Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος, πλαστικός χειρουργός με εξειδικευμένη εμπειρία στις επεμβατικές θεραπείες, χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα και υποδομές, ώστε να σας χαρίσει ένα άριστο και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα!

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.