Πλαστική Προσώπου

41

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Λόγω της κομβικής σημασίας που παίζει το κέντρο του προσώπου για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, επεμβάσεις που επιτυγχάνουν μια αρμονική μύτη, αποτελούν ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή. Με την ρινοπλαστική, η μύτη παίρνει την μορφή που εσείς επιθυμείτε, καθώς μπορούμε να αλλάξουμε το μήκος, το μέγεθος ή και το σχήμα. Αδιαμφισβήτητα παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες, όπως η ηλικία αλλά και το τι θέλετε εσείς σαν τελικό αποτέλεσμα.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ BUCCAL FAT

Η αισθητική του προσώπου καθορίζεται όχι μόνο από τα χαρακτηριστικά του αλλά και από τις γραμμές και τις αναλογίες του. Η αφαίρεση του Bucccal Fat Pad, της συσσώρευσης λίπους δηλαδή που βρίσκεται βαθιά στα μάγουλα, φροντίζει για την διαμόρφωση ενός αρμονικού σχήματος προσώπου με γωνίες, λεπτότερα μάγουλα, ισορροπημένες αναλογίες αλλά και καλοσχηματισμένα ζυγωματικά. Η μέθοδος είναι αναίμακτη, πραγματοποιείται μέσα από το στόμα, και οδηγεί σε ορατά αποτελέσματα σε δύο έως έξι εβδομάδες.

43
28 1

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η περιοχή γύρω από τα μάτια χάριν στο λεπτό δέρμα της θεωρείται από τις πιο ευαίσθητες. Με την βλεφαροπλαστική επιτυγχάνουμε την ύπαρξη ενός γεμάτου και λαμπερού βλέμματος καθώς μέσω αυτής παρεμβαίνουμε σε ένα κουρασμένο και θαμπό βλέμμα, αφαιρώντας το επιπλέον δέρμα και λίπος. Παράλληλα διορθώνεται και η περιοχή κάτω από το μάτι όπου συχνά σχηματίζονται σακούλες και ρυτίδες.

ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Με την ωτοπλαστική διορθώνεται η εξωτερική εικόνα των αυτιών, όπως ένα κακό σχήμα λοβού, τα πεταχτά αυτιά ή και το μεγάλο μέγεθός τους. Είναι μία επέμβαση η οποία μπορεί να ξεκινήσει από πιο μικρή ηλικία και αποτελεί μία ασφαλή, απλή και σύντομη χρονικά επέμβαση, χωρίς παράλληλα να σας στερεί η μετεγχειρητική της πορεία, πολύτιμο χρόνο από την επιστροφή στην καθημερινότητά σας.

otoplastiki
face lift 1

FACE LIFT

To Face Lift, ή αλλιώς το Lifting προσώπου, αποτελεί μια πασίγνωστη χειρουργική επέμβαση που στόχο έχει τη σύσφιξη, τη μείωση των σημαδιών γήρανσης και της χαλάρωσης, με σκοπό την ανανέωση, τη βελτίωση και την αναζωογόνηση του προσώπου. Το Face Lift επικεντρώνεται κυρίως στη διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου, του λαιμού, αλλά και του κάτω μέρους του προσώπου. Απευθύνεται τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες που επιθυμούν να βελτιώσουν την όψη του προσώπου τους και να σβήσουν τα σημάδια γήρανσης.

NECK LIFT

Με την πάροδο του χρόνου, η γήρανση του προσώπου αλλά και του σώματος, πλησιάζει όλο και περισσότερο. Η πτώση του δέρματος, η συσσώρευση λίπους, η εμφάνιση ρυτίδων, όπως και η γενικότερη χαλάρωση του λαιμού, ακόμα και αν αργήσουν να φανούν, είναι αναπόφευκτα για όλους. Το Neck Lift, ή αλλιώς το λίφτινγκ λαιμού, αποτελεί μια επέμβαση της Αισθητικής Ιατρικής η οποία στοχεύει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της χαλάρωσης του λαιμού, βελτιώνοντας την εμφάνιση της περιοχής και προσδίδοντας μια νεανική και αναζωογονημένη όψη.

neck lift 1
cheili

LIP LIFT

Οι λύσεις για την αύξηση των χειλιών είναι πολλές και περιλαμβάνουν διάφορες αρκετά αποτελεσματικές θεραπείες, που όμως χρειάζονται τακτική επανάληψη ώστε να συντηρηθεί το αποτέλεσμα. To Lip Lift, έρχεται να δώσει λύσεις αλλά και πιο μόνιμα αποτελέσματα. Αποτελεί μια χειρουργική επέμβαση που στόχο έχει την επιτυχημένη ανόρθωση χειλιών. Με το Lip Lift οι ασθενείς μπορούν να απολαύσουν σαρκώδη χείλη, αλλά και να μειώσουν σημαντικά τη χαλάρωση που ενδεχομένως έχει επέλθει, στη γύρω περιοχή.