Θεραπεία Για Μαύρους Κύκλους

Πείτε ναι, σε ένα υγιές και λαμπερό βλέμμα!

17 e1695025700644

Μεσοθεραπεία ματιών: Τι Είναι;

Οι μαύροι κύκλοι αποτελούν πλέον φαινόμενο της καθημερινότητας για πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες. Η εμφάνισή τους δεν οφείλεται μόνο στην ηλικία, αλλά εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως κούραση και στρες.

 

Πώς λοιπόν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους μαύρους κύκλους;

Η μεσοθεραπεία ματιών ήρθε για να δώσει τη λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα. Η μεσοθεραπεία ματιών για μαύρους κύκλους αποκαθιστά τη χαμένη λάμψη και σφριγηλότητα του δέρματος στην περιοχή γύρω από τα μάτια, ενισχύοντας την μείωση εμφάνισης της λεγόμενης σακούλας αλλά και των μαύρων κύκλων.

Πρόκειται για μια θεραπεία της αισθητικής ιατρικής που σκοπό έχει τη βελτίωση της περιοχής των ματιών και τη μείωση των σημαδιών γήρανσης.

Η μεσοθεραπεία στα μάτια εφαρμόζεται με διάφορες τεχνικές και μεθόδους, όπως ενέσιμη μεσοθεραπεία ματιών, μεσοθεραπεία με ραδιοσυχνότητες, μεσοθεραπεία με εφαρμογή θρεπτικών συστατικών.

Αίτια εμφάνισης μαύρων κύκλων

Η εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο το οποίο αντιμετωπίζουν καθημερινά άνδρες και γυναίκες.

Που οφείλεται όμως η εμφάνιση των μαύρων κύκλων;

  • Κακή ποιότητα ύπνου: Η κακή ποιότητα ύπνου, καθώς και η έλλειψη ύπνου καθημερινά, επηρεάζει την υγεία αλλά και την όψη των ματιών. Τα κάνει να φαίνονται πιο κουρασμένα και εμφανώς ταλαιπωρημένα, προκαλώντας ταυτόχρονα την εμφάνιση μαύρων κύκλων.
  • Φυσική γήρανση: Με την πάροδο του χρόνου η επιδερμίδα γίνεται λιγότερο ελαστική, αφού το κολλαγόνο που παράγεται δεν είναι άφθονο, κάνοντας τους μαύρους κύκλους πιο ορατούς.
  • Τσιγάρο: Το τσιγάρο μπορεί να επιδεινώσει σημαντικά τη λεία εμφάνιση και όψη της επιδερμίδας, ειδικά γύρω από τα μάτια.
  • Ανθυγιεινός τρόπος ζωής: Ο καθημερινός τρόπος ζωής επηρεάζει άμεσα την υγεία αλλά και την επιδερμίδα μας. Η κούραση, η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αλλά και σε άλλους βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες, η μη ισορροπημένη διατροφή, όπως και η υπερβολική έκθεση σε οθόνες μπορούν να ενισχύσουν την εμφάνιση μαύρων κύκλων.
  • Κληρονομικότητα: Πολλές φορές οι γενετικοί παράγοντες παίζουν ρόλο στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων
  • Υγεία του αίματος: Αιματολογικές παθήσεις, όπως και η κακή κυκλοφορία του αίματος μπορεί να ενισχύσει την εμφάνιση μαύρων κύκλων, καθώς αδυνατεί να μεταφέρει αρκετό οξυγόνο στην περιοχή.

Μεσοθεραπεία ματιών: Διαδικασία

Η μεσοθεραπεία ματιών μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους, είτε μέσω ενέσιμης εφαρμογής είτε μέσω μη ενέσιμης με τη χρήση Dermapen.

Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία ματιών, το επιλεγμένο διάλυμα ουσιών εισέρχεται στην περιοχή των ματιών μέσω λεπτών βελόνων.

Πριν την έναρξη της θεραπείας εφαρμόζεται κρέμα ώστε να ελαχιστοποιηθεί η όποια ενόχληση. Ο γιατρός προχωράει στην αφαίρεση μακιγιάζ, κρεμών και ρύπων. Έπειτα εφαρμόζεται η θεραπεία με την τεχνική που έχει επιλέξει ο ασθενής.

therapeia mation

Μεσοθεραπεία ματιών: Παρενέργειες

Η μεσοθεραπεία ματιών αποτελεί μια ασφαλής διαδικασία, ανώδυνη και χωρίς ιδιαίτερες παρενέργειες.

Είναι συχνό φαινόμενο η εμφάνιση κάποιου πρηξίματος ή ερυθρότητας – όπως σχεδόν σε όλες τις θεραπείες – χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού τα συμπτώματα υποχωρούν μετά από μερικές ώρες.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Μεσοθεραπεία ματιών: Αποτελέσματα

Η μεσοθεραπεία ματιών προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα, τόσο στη μείωση εμφάνισης των μαύρων κύκλων, όσο και στη γενικότερη βελτίωση της επιδερμίδας.

Αναλυτικότερα:

  • Μείωση μαύρων κύκλων: Ο βασικότερος στόχος που έχει η μεσοθεραπεία ματιών είναι η εξάλειψη των μαύρων κύκλων.
  • Λεία και ανανεωμένη επιδερμίδα: Οι ουσίες που εισάγονται στο δέρμα κατά τη μεσοθεραπεία ενισχύουν την όψη και τη λείανση της περιοχής.
  • Ελαστικότητα: Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό, κάνοντας το μάτια να φαίνονται πιο νεανικά.
  • Μείωση ρυτίδων και λεπτών γραμμών: Η μεσοθεραπεία ματιών μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών στην περιοχή των ματιών.

Με λίγα λόγια, η μεσοθεραπεία μπορεί να αλλάξει πολύ το βλέμμα, να χαρίσει μια πιο λαμπερή και φωτεινή όψη στα μάτια, απαλλαγμένη από σημάδια γήρανσης αλλά και κούρασης.

Τα αποτελέσματα διατηρούνται για αρκετό διάστημα, ανάλογα πάντα το δέρμα του ασθενή. Καλό είναι να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέσα στο χρόνο για να συντηρείτε το αποτέλεσμα.

Μεσοθεραπεία ματιών: Πριν και μετά

therapeia prosopou prin kai meta
therapeia mauron kyklon

Μεσοθεραπεία ματιών: Κόστος

Το κόστος της μεσοθεραπείας ματιών μπορεί να ποικίλλει και προκύπτει μέσα από διάφορους παράγοντες, όπως την υφιστάμενη κατάσταση του δέρματος, τις ουσίες που θα εισέλθουν αλλά και την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί.

Δεν πρόκειται για μια θεραπεία με απαγορευτικό κόστος, ειδικά αν λάβετε υπόψη τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να προσφέρει στο βλέμμα αλλά και την επιδερμίδα σας.

Ο Dr Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και τεχνογνωσία, ώστε να εφαρμόσει την τεχνική μεσοθεραπείας ματιών που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί του σήμερα και καλωσορίστε το νέο, φωτεινό και λαμπερό σας βλέμμα!

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.