Νήματα Προσώπου & Σώματος

Νήματα προσώπου και σώματος: Ανανεωμένη επιδερμίδα!

nimata 1

Νήματα προσώπου και σώματος: Τι Είναι

Τα νήματα προσώπου και σώματος αποτελούν μια εξαιρετικά αποτελεσματική, ημι-επεμβατική και σχεδόν αναίμακτη θεραπεία, που σκοπό έχει την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος, της αντιγήρανσης και την ενίσχυση της αναδόμησης της επιδερμίδας. Πέρα από τα αισθητικά αποτελέσματα που προσφέρουν τα νήματα, ενισχύουν σημαντικά την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση του ατόμου, αφού προσφέρουν μια αναζωογονημένη και νεανική εμφάνιση.

Τα νήματα που χρησιμοποιούνται είναι αγγειοχειρουργικά απορροφήσιμα ράμματα, τα οποία εφαρμόζονται κάτω από το δέρμα, σε συγκεκριμένο βάθος και σε συγκεκριμένες διαστάσεις, ανάλογα την περίπτωση.

Οι κλωστές των νημάτων συγκρατούν το δέρμα, με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ζωτικό, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. (νήματα PDO κααι PDO COG).

Τα νήματα PDO είναι βιοδιασπώμενα. Το ανθρώπινο σώμα τα απορροφά σε διάστημα 8-12 μηνών. Με την πάροδο του διαστήματος αυτού, το ανθρώπινο σύστημα εξακολουθεί να θεραπεύεται, παράγοντας κολλαγόνο στις περιοχές αυτές.

Νήματα προσώπου

Τα νήματα στο πρόσωπο χρησιμοποιούνται για την ανόρθωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, εισάγονται λεπτά νήματα κάτω από το δέρμα, τα οποία ανασηκώνουν τους ιστούς, με αποτέλεσμα την εξάλειψη της χαλάρωσης του προσώπου, τη μείωση των ρυτίδων και τη βελτίωση της γενικότερης όψης.

Νήματα σώματος

Τα νήματα στο σώμα εφαρμόζονται κυρίως στην περιοχή των γλουτών, με σκοπό τη βελτίωση του σχήματος και την ανόρθωσή τους.

Οι μέθοδοι αυτές είναι εξαιρετικά σύγχρονες, για το λόγο αυτό απαιτούν έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό, εξειδικευμένο σε επεμβάσεις αισθητικής ιατρικής, ώστε να εξασφαλίσετε τα καλύτερα και ποιοτικότερα αποτελέσματα.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Ποια είναι τα είδη νημάτων (ως προς την περιοχή εφαρμογής);

  • Νήματα άνω και κάτω άκρων
  • Νήματα κοιλίας

Και στις δύο περιοχές εφαρμογής τα νήματα που τοποθετούνται σχηματίζουν πλέγμα και έχουν στόχο να διεγείρουν τον οργανισμό ώστε να παράγει κολλαγόνο, που ενισχύει σημαντικά τη σύσφιξη του δέρματος.

Ποιους αφορά η επέμβαση;

Τα νήματα ανόρθωσης προσώπου, όπως και η ανόρθωση γλουτών με νήματα, αφορά γυναίκες και άντρες που θέλουν να βελτιώσουν την όψη της επιδερμίδας τους, να καταπολεμήσουν τη χαλάρωση και τη γήρανση και κατ’ επέκταση να αποκτήσουν μια αναζωογονημένη και λαμπερή εμφάνιση.

Ποιοι δεν είναι κατάλληλοι για την θεραπεία;

Οι ασθενείς που υποβάλλονται στη θεραπεία θα πρέπει να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες. Τα νήματα προσώπου αποτελούν εξαιρετική λύση για την καταπολέμηση της χαλάρωσης του δέρματος, αλλά δεν είναι κατάλληλα για όλους.

Άτομα με ιδιαίτερο ευαίσθητο ή και εύθραυστο δέρμα δεν είναι κατάλληλοι υποψήφιοι, καθώς τα νήματα ίσως να μην μπορέσουν να εφαρμοστούν σωστά.

Επιπλέον, όσα άτομα πάσχουν από πολύ βαριά χαλάρωση, θα πρέπει να επιλέξουν σε πρώτο στάδιο κάποια άλλη θεραπεία για να ανανεώσουν την εμφάνισή τους.

Κάθε περίπτωση ωστόσο είναι διαφορετική, όπως και κάθε σώμα. Ο γιατρός είναι εκείνος ο οποίος θα αξιολογήσει την κατάστασή σας και θα κρίνει αν η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της επέμβασης;

Τα νήματα προσώπου και σώματος αποτελούν μια σύγχρονη θεραπεία με εξαιρετικά οφέλη και πλεονεκτήματα. Ενδεικτικά μερικά από αυτά:

  • Μη επεμβατική θεραπεία: Τα νήματα, ανάλογα και την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί, αποτελούν ουσιαστικά μη επεμβατική θεραπεία, αφού δεν ακολουθούν τη διαδικασία της κλασικής χειρουργικής επέμβασης, που περιλαμβάνει τομές και ράμματα.
  • Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας: Ο χρόνος ανάρρωσης είναι εξαιρετικά μικρός, επιτρέποντας στον ασθενή να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.
  • Φυσικό και άμεσο ορατό αποτέλεσμα: Το αποτέλεσμα από τη θεραπεία είναι άμεσα ορατό και φυσικό, χωρίς να φαίνεται πως έχει υπάρξει μεγάλη παρέμβαση. Αυτό χαρίζει γενικότερη αρμονία και ισορροπία στο σώμα αλλά και το πρόσωπο.
  • Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος: Τα αποτελέσματα, ανάλογα πάντα την περίπτωση και τον ασθενή, διαρκούν για διάστημα πολλών μηνών, έως ότου χρειαστεί επανάληψη.
nimata 2 e1695022716472

Ποια είναι η διαδικασία εφαρμογής των νημάτων και ποια τα αποτελέσματα;

Η διαδικασία εφαρμογής των νημάτων γίνεται με την εισαγωγή στους στο δέρμα μέσω μιας λεπτής βελόνας. Έπειτα, η βελόνα αφαιρείται, αφήνοντας το νήμα στην επιθυμητή περιοχή.

Με την πάροδο των ημερών, τα νήματα διαλύονται, χαρίζοντας στο πρόσωπο αλλά και το σώμα φυσική ανόρθωση αλλά και αναζωογόνηση.

Κατά την εφαρμογή γίνεται τοπική αναισθησία για την ελαχιστοποίηση πόνου ή ενοχλήσεων.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή αμέσως μετά την επέμβαση, ωστόσο ολοκληρώνονται μέσα σε διάστημα 2 περίπου μηνών.

Με την εφαρμογή της διαδικασίας, ο ασθενής μπορεί να απολαύσει την λαμπερή και ανανεωμένη όψη της επιδερμίδας του. Απαλλάσσεται από τη χαλάρωση και αποκτά πρόσωπο αλλά και σώμα σφικτό και υγιές.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Νήματα προσώπου και σώματος: Διάρκεια αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα της επέμβασης διαρκούν περίπου 12-18 μήνες. Ο ασθενής μπορεί έπειτα να επαναλάβει τη θεραπεία.

Νήματα προσώπου και σώματος: Μετά τη θεραπεία

Η επέμβαση με νήματα έχει άμεση αποθεραπεία και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του.

Πέρα από τις οδηγίες του γιατρού, θα πρέπει να προσέξει και τα εξής:

  • Αποφυγή κούρασης και έντονης άσκησης: Συνίσταται στον ασθενή να ξεκουράζεται και να αποφεύγει την έντονη φυσική δραστηριότητα.
  • Αποφυγή ηλιακής ακτινοβολίας: Καλό είναι ο ασθενής να μην έρθει σε επαφή με έντονη ηλιακή ακτινοβολία ή αρκετά υψηλές θερμοκρασίες
  • Αποφυγή πίεσης της περιοχής: Ο ασθενής θα πρέπει να αποφεύγει την άσκηση πίεσης στη συγκεκριμένη περιοχή.
  • Χρήση ειδικών προϊόντων: Συνίσταται αυστηρά να γίνεται χρήση προϊόντων περιποίησης που θα συστήσει ο γιατρός.

Νήματα προσώπου και σώματος: Επιπλοκές

Η επέμβαση με νήματα είναι απόλυτα ασφαλής και έχει ελάχιστες πιθανότητες να εμφανίσει επιπλοκές.

Ωστόσο είναι μια ιατρική παρέμβαση, οπότε δεν μπορούμε να ελέγξουμε πλήρως τα αποτελέσματα.

Υπάρχουν περιπτώσεις που ίσως εμφανιστεί κάποιο οίδημα ή ερυθρότητα στην περιοχή εφαρμογής, χωρίς να υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού εξαφανίζεται έπειτα από λίγες ημέρες.

Νήματα προσώπου και σώματος: Σε ποια ηλικία είναι καλό να γίνονται;

Τα νήματα προσώπου και σώματος μπορούν να εφαρμοστούν σε ενήλικες γυναίκες και άντρες, ωστόσο η ηλικία με τη μεγαλύτερη απήχηση είναι μετά τα 35, καθώς το δέρμα αρχίζει να παρουσιάζει τα πρώτα συμπτώματα χαλάρωσης.

Νήματα προσώπου: Πριν και μετά

nimata prosopoy prin kai meta

Νήματα σώματος: Πριν και μετά

nimata somatos prin kai meta

Νήματα προσώπου και σώματος: Τιμές

Η τιμή διαμορφώνεται έπειτα από συζήτηση με το γιατρό και αξιολόγηση της περίπτωσής σας. Το τελικό κόστος θα διαμορφωθεί από την τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί, την ποιότητα των νημάτων, την περιοχή εφαρμογής και την υφιστάμενη κατάσταση του δέρματος.

Αναζητάτε την καλύτερη μέθοδο για ανόρθωση και σύσφιξη της περιοχής του προσώπου αλλά και του σώματος, αναίμακτα και χωρίς πόνο;

Καλέστε σήμερα τον Dr Μακρυγιώργη Κωνσταντίνο, εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό σε θέματα αισθητικής ιατρικής, και συζητήστε μαζί του τις απορίες και τις ανησυχίες σας, ώστε να βρείτε μαζί τη θεραπεία που θα αλλάξει το σώμα σας!

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.