Πλαστική Σώματος

ΑΥΞΗΣΗ / ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το σχήμα των γλουτών σας ή είναι μικροί και ατροφικοί, η ανόρθωση ή και η αυξητική γλουτών αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Η επεμβατική θεραπεία για την αύξηση των γλουτών γίνεται με την τοποθέτηση στρογγυλών ή οβάλ ενθεμάτων. Επιπλέον, μπορεί να γίνει και με την μεταφορά λίπους ή και με έναν συνδυασμό αυτών των δύο. Η αυξητική γλουτών βελτιώνει το περίγραμμα τους και την μορφή αυτών. Η ανόρθωση γλουτών βοηθάει σε περιπτώσεις όπου υπάρχει χαλάρωση ή έχει χαθεί η σφριγηλότητα και η ελαστικότητα λόγω γήρανσης, εγκυμοσύνης, απώλειας βάρους και άλλων παραγόντων.

77
46

ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η πάροδος του χρόνου, οι αυξομειώσεις βάρους αλλά φυσικά και η εγκυμοσύνη καθιστούν την μάχη των γυναικών για μια επίπεδη, καλοσχηματισμένη κοιλιά ολοένα και πιο δύσκολη. Αφαιρώντας χειρουργικά το περίσσιο δέρμα ή και την συσσώρευση λίπους από το μέσο και κατώτερο τμήμα της κοιλιακής χώρας, τόσο η ελαστικότητα του δέρματος όσο και το σχήμα της κοιλιάς επανέρχονται ενώ οι ραγάδες τις εγκυμοσύνης καταπολεμώνται. Η τομή της επέμβασης γίνεται σε τέτοιο σημείο ώστε να μην είναι ορατή φορώντας μαγιό ή εσώρουχο.

VASER ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Η Vaser Λιποαναρρόφηση είναι μια σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική τεχνική αφαίρεσης περιττού λίπους, η οποία εφαρμόζεται με τη χρήση υπερήχων. Είναι πιστοποιημένη από τον FDA, ανώδυνη και σχετικά αναίμακτη διαδικασία τεχνικής λιποαναρρόφησης. Η Λιποαναρρόφηση Vaser μετράει πάνω από 20 έτη χρήσης παγκοσμίως. Στη χώρα μας χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια, έχοντας σημειώσει τεράστια επιτυχία, λόγω των εξαιρετικών και ασφαλών αποτελεσμάτων που προσφέρει.

Vaser Λιποαναρρόφηση 1
vraxionoplastiki 4

ΒΡΑΧΙΟΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η βραχιονοπλαστική, ή πιο απλά ή πλαστική στα μπράτσα, είναι μια χειρουργική επέμβαση η οποία ενισχύει σημαντικά τη μείωση του προβλήματος, χαρίζοντας στους ασθενείς όμορφα και νεανικά μπράτσα! Με την βραχιονοπλαστική δεν ενισχύεται μονάχα η αυτοπεποίθηση του ασθενή, αλλά δημιουργείται ένα πιο αρμονικό σχήμα που ταιριάζει με το υπόλοιπο σώμα.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΗΡΩΝ

Η εμφάνιση των μηρών έχει πολύ μεγάλη σημασία τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες. Οι καλοσχηματισμένοι μηροί δηλώνουν δυνατό σώμα, υγεία αλλά αυξάνουν και την αυτοπεποίθηση. Η ανόρθωση μηρών είναι μια χειρουργική επέμβαση, κατά την οποία αφαιρείται το περιττό δέρμα και λίπος, με στόχο την αναδιαμόρφωση του κάτω μέρους του σώματος, την αντιμετώπιση της χαλάρωσης, την ενίσχυση της ελαστικότητας και τη δημιουργία ενός λείου και νεανικού περιγράμματος.

anorthosi miron