Λιποδιάλυση

Ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx: Καταπολεμήστε το τοπικό πάχος!

Ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx: Τι Είναι

Η ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx είναι μία μη επεμβατική, ανώδυνη θεραπεία η οποία εφαρμόζεται με σκοπό τη μείωση και εν τέλει την εξάλειψη του τοπικού πάχους.

Το Aqualyx είναι ένα διάλυμα, με βασικό συστατικό το δεοξυχολικό οξύ, το οποίο ενισχύει τη διάλυση του λίπους και την απομάκρυνσή του από τον οργανισμό.

Η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται συνήθως ως εναλλακτική λύση για την απώλεια τοπικού πάχους και λίπους, όταν η άσκηση και η σωστή διατροφή δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Το Aqualyx εφαρμόζεται σε διάφορες περιοχές του σώματος, όπου υπάρχει περιττό λίπος, όπως:

 • Διπλοσάγονο
 • Κοιλιά
 • Μηροί
 • Χέρια
 • Γλουτοί

Θεωρητικά, μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος η οποία έχει συσσωρευμένο λίπος, ωστόσο η θεραπεία έχει μεγαλύτερη ανταπόκριση σε περιοχές που δεν ανταποκρίνονται στη σωματική άσκηση και την ισορροπημένη διατροφή.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα;

Η ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx έχει πλεονεκτήματα αλλά και μειονεκτήματα.

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Πλεονεκτήματα

 • Μειώνει το τοπικό πάχος: Το Aqualyx μειώνει το τοπικό πάχος αλλά και λίπος σε περιοχές του σώματος που είναι δύσκολο να απομακρυνθεί μόνο με την άσκηση και τη διατροφή.
 • Μη επεμβατική μέθοδος: Το Aqualyx αποτελεί μια μέθοδο που δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση.
 • Ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας: Ο χρόνος ανάρρωσης μετά τη θεραπεία είναι μηδενικός. Αυτό σημαίνει πως οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.
 • Τοπική εφαρμογή: Το Aqualyx εφαρμόζεται τοπικά, δίνοντας τη δυνατότητα καλύτερου ελέγχου της κατάστασης.

Μειονεκτήματα

 • Πρήξιμο ή ερυθρότητα: Όπως σε όλες σχεδόν τις θεραπείες, έτσι και στην περίπτωση του Aqualyx, υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί πρήξιμο ή κάποια ερυθρότητα μετά την εφαρμογή της διαδικασίας.
 • Δερματικές ενοχλήσεις: Υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν δερματικές ενοχλήσεις ή ενδεχόμενη αλλεργία μετά την εφαρμογή. Αυτό βέβαια εξαρτάται από τον οργανισμό κάθε ασθενή.
 • Αριθμός συνεδριών: Ανάλογα πάντα με την αντίδραση του οργανισμού, αλλά και το τοπικό πάχος που υφίσταται, ίσως χρειαστούν αρκετές συνεδρίες για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα.

Ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx: Διαδικασία

Το Aqualyx εισέρχεται στον οργανισμό με τη χρήση ειδικής βελόνας, στον λιπώδη ιστό της περιοχής που απαιτεί βελτίωση. Με αυτόν τον τρόπο απελευθερώνονται τα ενεργά συστατικά τα οποία διασπούν την μεμβράνη των λιποκυττάρων, απελευθερώνοντας λιπαρά οξέα, τα οποία απομακρύνονται με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό.

Έτσι, χωρίς χειρουργική επέμβαση και γενική αναισθησία, το τοπικό πάχος απομακρύνεται από τον οργανισμό.

Οι ασθενείς συνίσταται να ακολουθήσουν τις οδηγίες του γιατρού για τις επόμενες ημέρες. Πιθανό πρήξιμο, δυσφορία ή ερυθρότητα είναι αναμενόμενα συμπτώματα και υποχωρούν έπειτα 2-3 ημέρες.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Ενέσιμη λιποδιάλυση Aqualyx: Αποτελέσματα

Τα πρώτα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά έπειτα από περίπου 10 ημέρες. Με κάθε συνεδρία που πραγματοποιείται, τα αποτελέσματα αυτά ενισχύονται και ολοκληρωνόνται έπειτα από περίπου 1 μήνα.

Οι συνεδρίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα είναι κατά μέσο όρο 2-5. Είναι σημαντικό να επαναλμβάνετε τις συνεδρίες ή να συνδυάζετε με άλλους μεθόδους μείωσης του τοπικού πάχους, για μακροχρόνια διατήρηση των αποτελεσμάτων.

Τι επιτυγχάνεται μέσω της θεραπείας;

 • Μείωση τοπικού λίπους: Το τοπικό λίπος μειώνεται αποτελεσματικά, ακόμα και σε δύσκολες περιοχές.
 • Βελτιωμένη σιλουέτα: Η αφαίρεση του τοπικού λίπους μπορεί να προσφέρει μια ομοιομορφία και ισορροπία στο σώμα
 • Ανενεωμένη εμφάνιση: Η εξάλειψη του περιττού πάχους χαρίζει στους ασθενείς μια ανανεωμένη και ισορροπημένη εμφάνιση, που μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή τους και κατ’επέκταση να βελτιώσει την ποιότητα ζωής τους.

Aqualyx: Τιμή

Η τιμή της θεραπείας καθορίζεται από το υφιστάμενο πρόβλημα, αλλά και το πρόγραμμα επαναλήψεων που θα οργανώσει για εσάς ο γιατρός.

Έπειτα από την αξιόλογηση της κατάστασής σας, θα σας ενημερώσει αναλυτικά για τα κόστη.

Ο Dr Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος διαθέτει όλα τα σύγχρονα μέσα αλλά και την εμπειρία, ώστε να εφαρμόσει θεραπείες αισθητικής ιατρικής για εντυπωσιακά αποτελέσματα!

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.