Fillers Υαλουρονικού

Χαρίστε το πρόσωπό σας λάμψη και ζωντάνια!

yalouroniko 1 e1695021961761

Υαλουρονικό οξύ: Τι Είναι

Με την πάροδο των ετών η επιδερμίδα χαλαρώνει και το δέρμα χάνει την φυσική του λάμψη αλλά και ζωντάνια.

Η πρόοδος της αισθητικής ιατρικής προσφέρει θεαματικές λύσεις μέσω σύγχρονων μεθόδων και τεχνικών, που ενισχύουν την αναδόμηση και την αναζωογόνηση, τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος.

Το υαλουρονικό οξύ, αποτελεί ένα φυσικό συστατικό που βρίσκεται στον ανθρώπινο οργανισμό και είναι πασίγνωστο για τις ενυδατικές ιδιότητες που έχει. Με την πάροδο του χρόνου όμως, μειώνονται τα αποθέματά του, με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει την ελαστικότητά του.

Στο σημείο αυτό, οι μη επεμβατικές, ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ, ήρθαν για να δώσουν τη λύση, προσφέροντας εξαιρετικά αποτελέσματα, καταπολεμώντας αποτελεσματικά λεπτές γραμμές, χαλάρωση αλλά και μαύρους κύκλους και αποκαθιστώντας την νεανικότητα και το περίγραμμα του προσώπου αλλά και του σώματος.

Ποιους αφορά;

Η ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ αφορά γυναίκες και άντρες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ανανεωμένο και λαμπερό πρόσωπο ή σώμα, απαλλαγμένο από τη θαμπάδα του χρόνου.

yalouroniko 2

Το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται σε άτομα που επιθυμούν:

  • Αποκατάσταση όγκου του προσώπου ή του σώματος

  • Ανασχηματισμό χαρκακτηριστικών προσώπου

  • Ενυδατωμένη επιδερμίδα

  • Μείωση ρυτίδων, λεπτών γραμμών και μαύρων κύκλων

  • Εξομάλυνση ουλών και σημαδιών

Πώς δρα το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι υδρόφιλο φυσικό συστατικό, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την αντιγήρανσης. Ευθύνεται για την ενυδάτωση των ιστών, λόγω της ιδιότητας που έχει να συγκρατεί ποσότητα νερού 1000 φορές μεγαλύτερη από το βάρος του.

Όσο πιο νεαρή είναι η ηλικία που βρίσκεται κάποιος, τόσο περισσότερο υαλουρονικό οξύ μπορεί να παράγει ο οργανισμός του. Η παρουσία του συμβάλλει σημαντικά στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, χαρίζοντας στο δέρμα την πολυπόθητη ελαστικότητα αλλά και ζωντάνια.

Επιπλέον, αυξάνει την αντοχή του δέρματος απέναντι σε βλαβερούς εξωτερικούς παράγοντες και βοηθάει στην επούλωση και την ανάπλασή του.

Με λίγα λόγια, πρόκειται για ένα συστατικό που μπορεί να προσφέρει θαύματα! Το πιο σημαντικό στοιχείο – που το κάνει και τόσο δημοφιλές – είναι ότι παράγεται από τον ίδιο τον οργανισμό.

 

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται το υαλουρονικό οξύ;

Το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται σε διάφορες περιοχές τόσο του προσώπου, όσο και του σώματος.

Το υαλουρονικό προσώπου μπορεί να βελτιώσει τη γενική όψη και την επιδερμίδα και να χαρίσει ζωντάνια, λάμψη και νεανικότητα στο πρόσωπό σας.

Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόζεται στα εξής σημεία:

 • Μάτια: Το υαλουρονικό στα μάτια ενισχύει σημαντικά τη μείωση ρυτίδων, γραμμών αλλά και τη μείωση εμφάνισης των μαύρων κύκλων.
 • Χείλη: Το υαλουρονικό στα χείλη εφαρμόζεται πολύ συχνά, μειώνοντας τις γραμμές γύρω από τα χείλη. Επίσης μπορεί να τους χαρίσει όγκο, ώστε να φαίνονται πιο γεμάτα και σαρκώδη.
 • Ζυγωματικά: Η εφαρμογή του αυξάνει τον όγκο των ζυγωματικών και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περίγραμμα
 • Μύτη: Λειαίνει τις έντονες γραμμές που υπάρχουν δεξιά και αριστερά από τη μύτη
 • Ρινοπαρειακές
 • Jawline

Το υαλουρονικό στο σώμα μπορεί να διορθώσει ατέλειες και να δράσει ουσιαστικά κατά της γήρανσης της επιδερμίδας.

Ενδεικτικά, εφαρμόζεται στα εξής σημεία:

 • Λαιμός: Διορθώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες που δημιουργούνται με την πάροδο του χρόνου
 • Στήθος: Διορθώνει τις ουλές ακμής αλλά και τις ρυτίδες
 • Γλουτοί και μηροί: Αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα, προσφέρει ελαστικότητα στην επιδερμίδα και λειαίνει το δέρμα. Επίσης, αυξάνει τον όγκο των γλουτών και σμιλεύει το σώμα, προσφέροντας ανόρθωση.
 • Χέρια: Διορθώνει τη γηρασμένη όψη

Πώς γίνεται η διαδικασία και ποια είναι τα αποτελέσματα;

H θεραπεία με υαλουρονικό οξύ είναι μια ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδος, η οποία εφαρμόζεται από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό, καθώς η εφαρμογή της απαιτεί εμπειρία, γνώσεις και τις κατάλληλαλες υποδομές.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα στην περιοχή εφαρμογής, ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα πόνου ή ενόχλησης.

Ο γιατρός, μέσω μιας μικρή βελόνας ή ατραυματικής κάνουλας, θα εγχύσει την κατάλληλη ποσότητα υαλουρονικού οξέος στον οργανισμό. Η ποσότητα πρέπει να είναι η κατάλληλη, ώστε να κατανεμηθεί ομοιόμορφα και να απορροφηθεί από τα σημεία που θέλουμε να δοθεί επιπλέον όγκος.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 15-30 λεπτά, είναι απολύτως ασφαλής και τα αποτελέσματα συνήθως φαίνονται άμεσα, ωστόσο γίνονται περισσότερο αισθητά έπειτα από 10 ημέρες.

Κατά την επέμβαση δεν εμφανίζονται επιπλοκές, πέρα από σπάνιες περιπτώσεις όπου μπορεί να προκληθεί κάποια μικρή ερυθρότητα στο σημείο εφαρμογής.

Μαζί θα βρούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

Μετά τη θεραπεία

Οι ακριβής οδηγίες μετά το υαλουρονικό οξύ και την εφαρμογή του, θα σας δοθούν αναλυτικά από τον γιατρό που σας έχει αναλάβει.

Θα πρέπει να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες αυτές, ώστε να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνιση ανεπιθύμητων συμπτωμάτων.

Ο γενικός κανόνας ορίζει να αποφεύγεται την ηλιακή ακτινοβολία, τις επεμβάσεις προσώπου, το σολάριουμ αλλά και τη σάουνα για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Συνίσταται επίσης η αποφυγή χρήσης μακιγιάζ και λοιπών καλλυντικών για τουλάχιστον 24 ώρες μετά τη θεραπεία. Ο γιατρός θα σας συστήσει τα κατάλληλα προϊόντα για φροντίδα και ενυδάτωση.

Τέλος, να θυμάστε πως θα πρέπει να πίνετε πολύ νερό, ώστε να διατηρείτε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη.

Μπορεί το υαλουρονικό οξύ να λειτουργήσει συνδυαστικά με άλλες θεραπείες;

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να λειτουργήσει μαζί με άλλες θεραπείες, όπως αλλαντοτοξίνης, χημικό peeling δέρματος και άλλες αισθητικές επεμβάσεις, με σκοπό την επίτευξη ακόμα καλύτερων και στοχευμένων αποτελεσμάτων.

Υαλουρονικό οξύ: Κόστος θεραπείας

Το κόστος της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ δεν είναι απαγορευτικό. Προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε πελάτη και εξαρτάται από τα αποτελέσματα που επιθυμεί, την ποσότητα και την ποιότητα του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί αλλά και από την υφιστάμενη κατάσταση του δέρματος.

Ο πλαστικός χειρουργός, έπειτα από συζήτηση που θα έχει μαζί σας για στους στόχους και τις επιθυμίες σας, θα ορίσει το ανάλογο κόστος.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η επιλογή του σωστού ειδικού είναι κρίσιμη, αν θέλετε να απολάυσετε όμορφα και πάνω από όλα φυσικά αποτελέσματα.

Ο Dr Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος διαθέτει την κατάλληλη γνώση και εμπειρία σε μη επεμβατικές θεραπείες της αισθητικής ιατρικής, όπως και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, που θα σας προσφέρει εγγυημένα και ορατά αποτελέσματα!

image00158

Πλαστικός Χειρουργός Dr Κωνσταντίνος Χ. Μακρυγιώργης

Η Πλαστική Χειρουργική συνδυάζει την επιστήμη με την τέχνη και το πάθος με την τεχνολογίαΚύριο μέλημά μας είναι η επιδίωξη των στόχων σας αλλά και η σωστή ενημέρωση προς όφελός σας. Τελειομανείς εκ φύσεως, πάντα στοχεύουμε στο δικό σας όραμα, στο πώς εσείς φαντάζεστε τον εαυτό σας. Η τελειότητα είναι προσωπική υπόθεση και δεν έχει μία μορφή.