Η δύναμη του Face Lifting και τα αποτελέσματα που προσφέρει

Το δέρμα του προσώπου είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, με αποτέλεσμα τα σημάδια του χρόνου πολλές φορές να εμφανίζονται αρκετά νωρίς. Φυσικά, εκτός από το χρόνο, το δέρμα επηρεάζεται και από άλλους παράγοντες όπως την κληρονομικότητα, τον τρόπο ζωής, αλλά και το χρόνο που αφιερώνουμε στην περιποίηση του δέρματός μας.

Η αισθητική ιατρική έχει κάνει τεράστια άλματα τα τελευταία χρόνια, προσφέροντας συνεχώς καινοτόμες τεχνικές, που υπόσχονται να διατηρήσουν τη νεότητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η αξία του Lifting προσώπου

Με το Lifting προσώπου, μπορείτε να αποκτήσετε μια φρέσκια, ανανεωμένη, λαμπερή και νεανική όψη και όλα αυτά με μία μόνο πλαστική επέμβαση.

Face Lift: Η διαδικασία

Αν θέλετε η επέμβαση του Lifting προσώπου να έχει επιτυχία, τότε θα πρέπει να εμπιστευτείτε έναν έμπειρο και αξιόπιστο πλαστικό χειρουργό. Εκείνος θα σας ενημερώσει αναλυτικά τόσο για τη διαδικασία, όσο και για τις λεπτομέρειες πριν και μετά το χειρουργείο.

Η επέμβαση Face Lift εκτελείται υπό γενική αναισθησία και διαρκεί περίπου 2 έως και 3 ώρες. Ο πλαστικός χειρουργός ξεκινάει τη διαδικασία με τη δημιουργία μικρών τομών στο πρόσωπο, γύρω από τα αυτιά και την περιοχή των μαλλιών. Έτσι, έχει πρόσβαση στους μύες και τους ιστούς του προσώπου.

Ο γιατρός, ανασηκώνει το δέρμα και τους ιστούς, αφαιρεί τυχόν περιττό δέρμα και δίνει στο πρόσωπο τον επιθυμητό όγκο. Έπειτα, κλείνει τις τομές με ειδικά ράμματα.

Οι ασθενείς συνίσταται να μείνουν στην κλινική προληπτικά για τουλάχιστον ένα 24ωρο. Έπειτα, μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του γιατρού, για σύντομη και χωρίς προβλήματα ανάρρωση.

Οι τομές δε φαίνονται και με την πάροδο του χρόνου επουλώνονται πλήρως.  Τα ράμματα είναι ιδιαίτερα λεπτά και αφαιρούνται συνήθως 10 μέρες μετά την επέμβαση.

Μαζί με το lifting προσώπου μπορείτε να συνδυάσετε και άλλες επεμβάσεις, όπως για παράδειγμα το Neck Lift και την βλεφαροπλαστική.

Γιατί να προχωρήσετε σε Neck Lift;

Η πτώση του δέρματος αλλά και η εμφάνιση ρυτίδων στην περιοχή του λαιμού γίνεται περισσότερο ορατή με την πάροδο του χρόνου.

Με το Neck Lift έχετε την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε τη χαλάρωση αυτή, βελτιώνοντας σημαντικά την εμφάνιση της περιοχής του λαιμού.

Σε συνδυασμό με το Face Lift μπορεί να δώσει μοναδικά, ισορροπημένα και αρμονικά αποτελέσματα!

Γιατί να προχωρήσετε σε βλεφαροπλαστική;

Τα μάτια αποτελούν μια ιδιαίτερη περιοχή, καθώς το δέρμα είναι πιο λεπτό, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ρυτίδες που κάνουν το βλέμμα σας να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο.

Κατά την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής αφαιρούνται από το άνω και το κάτω βλέφαρο το περιττό δέρμα, το λίπος και οι σακούλες.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανανεώνεται η περιοχή των ματιών, ενώ το πρόσωπο αποκτά ζωντάνια και λάμψη.

shutterstock 1772015969 2

Οι μαύροι κύκλοι και οι ρυτίδες εξαφανίζονται, χαρίζοντας σας ένα ανανεωμένο βλέμμα!

Ο Dr Μακρυγιώργης Κωνσταντίνος, πλαστικός χειρουργός με έτη εμπειρίας και πλήθος επεμβάσεων, εγγυάται ένα άριστο αποτέλεσμα, που θα σας χαρίσει ξανά ένα ξεκούραστο, νεανικό πρόσωπο!