Αύξηση όγκου χειλιών και φυσικό αποτέλεσμα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η ομορφιά και η εικόνα του προσώπου παίζουν πολύ σημαντικά ρόλο στη ζωή μας, αφού μέσα από αυτό τονώνεται η αυτοπεποίθησή μας.

Τα τελευταία χρόνια, η αύξηση όγκου των χειλιών αποτελεί μια αισθητική επέμβαση που αναζητούν όλο και περισσότερες γυναίκες, καθώς προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, εύκολα και γρήγορα.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που μπορεί να υπάρξουν αμφιβολίες για την τελική εικόνα και την ποιότητά της.  Στην εποχή μας όμως, η πλαστική χειρουργική έχει εξελιχθεί αρκετά, ώστε να μπορεί να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αύξηση όγκου χειλιών: Αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα

Η επιθυμία για όμορφα, πλούσια και ελκυστικά χείλη αποτελεί προτεραιότητα για κάθε γυναίκα. Ο όγκος των χειλιών μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου. Η μείωση αυτή μπορεί να οφείλεται και σε άλλους παράγοντες, όπως το κάπνισμα και η ανθυγιεινή ζωή.

Έτσι, τα χείλη τείνουν να χάνουν όχι μόνο τον όγκο, αλλά και τη φυσική ελαστικότητά τους, με αποτέλεσμα να φαίνονται λιγότερο πλούσια, ταλαιπωρημένα και εμφανώς αφυδατωμένα.

Αύξηση όγκου χειλιών: Οι επιλογές

Η αύξηση του όγκου χειλιών μπορεί να επιτευχθεί με διάφορους τρόπους. Η πιο γνωστή και δημοφιλής μέθοδος είναι η εφαρμογή υαλουρονικού οξέος.

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια φυσική ουσία που παράγεται ήδη στον οργανισμό μας. Οι ιδιότητες που έχει ενισχύουν την ενυδάτωση αλλά και την προστασία του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ είναι «υδρόφιλο» και έτσι χαρίζει όγκο στα χείλη με φυσικό τρόπο.

Τα fillers υαλουρονικού οξέος, αποτελούν μια ευρέως διαδομένη μέθοδο για την αύξηση του όγκου των χειλιών.

Πώς γίνεται η διαδικασία;

Με την αύξηση του όγκου στα χείλη, δεν αλλάζει μόνο η όψη των χειλιών, αλλά και γενικότερα η όψη του προσώπου. Τα πλούσια χείλη ενισχύουν πολύ την εικόνα μας και χαρίζουν φρέσκο αποτέλεσμα!

Ωστόσο, είναι σημαντικό το αποτέλεσμα αυτό να «δένει» αρμονικά με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Με τα fillers υαλουρονικού οξέος μπορείτε επιτέλους να αποκτήσετε τα χείλη που πάντα επιθυμούσατε!

Η επιλογή του σωστού επαγγελματία είναι κρίσιμη, για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Είναι σημαντικό ο πλαστικός χειρουργός να έχει την απαιτούμενη εμπειρία και γνώση, ώστε να χαρίσει τα χείλη σας ένα γεμάτο αλλά και φυσικό αποτέλεσμα.

Σε πρώτο στάδιο, ο γιατρός θα σας ενημερώσει αναλυτικά για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει, καθώς και για τις επιλογές τις οποίες έχετε. Είναι σημαντικό να του επικοινωνήσετε σωστά τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες σας.

Η τεχνική που θα χρησιμοποιήσει εξαρτάται τόσο από την αξιολόγηση που θα κάνει, όσο και από τα αποτελέσματα που θέλετε να πετύχετε. Μερικές από τις τεχνικές που μπορεί να εφαρμόσει ο πλαστικούς χειρουργός είναι οι εξής: Russian lips, τόνωση περιγράμματος, αύξηση όγκου, διόρθωση σχήματος και ασυμμετρίας, πάντα με στόχο το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

Κατά την εφαρμογή της θεραπείας, το υαλουρονικό οξύ εφαρμόζεται στα χείλη με τη χρήση μιας πολύ λεπτής βελόνας.

Σωστή δόση ουσίας για εξαιρετικά φυσικά αποτελέσματα

Η βασική αρχή για την επίτευξη φυσικού αποτελέσματος στην αύξηση όγκου των χειλιών είναι να χρησιμοποιηθεί η σωστή ποσότητα υαλουρονικού οξέος. Για το λόγο αυτό, ο πλαστικός χειρουργός πέρα από τις ανάγκες σας, θα πρέπει να κατανοεί πλήρως και την ανατομία του προσώπου, ώστε να μπορέσει να κρίνει σωστά ποια είναι η κατάλληλη ποσότητα προς εφαρμογή.

Για να μπορέσετε να απολαύσετε ένα φυσικό αποτέλεσμα, θα πρέπει ο γιατρός να αποφύγει τις υπερβολικές δόσεις.

Πλεονεκτήματα των fillers υαλουρονικού

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των fillers υαλουρονικού, είναι η ικανότητά τους να αποδώσουν ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα!

Επιπλέον:

  • Έχουν μεγάλη διάρκεια, από 8-18 μήνες
  • Τοποθετούνται άμεσα και γρήγορα
  • Έχουν ελάχιστες, έως μηδαμινές παρενέργειες
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στην επανάληψη της θεραπείας

Τι πρέπει να προσέξετε μετά την εφαρμογή

Τα fillers υαλουρονικού αποτελούν μια μη επεμβατική και ανώδυνη θεραπεία. Ωστόσο καλό θα ήταν μετά την εφαρμογή να αποφύγετε την έντονη ηλιακή ακτινοβολία, τουλάχιστον για τις πρώτες ώρες.

Σε περίπτωση που παρουσιάσετε κάποια ερυθρότητα ή πρήξιμο στην περιοχή, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς τα συμπτώματα αυτά υποχωρούν άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση, πριν αλλά και μετά τη θεραπεία, θα πρέπει να ακολουθείτε τις υποδείξεις του γιατρού.

Αύξηση όγκου χειλιών: Φυσικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας

Αν σκέφτεστε ήδη ότι η αύξηση όγκου χειλιών είναι η θεραπεία που σας ταιριάζει, τότε επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!

Η κλινική KM Plastic Surgery Clinic και ο πλαστικός χειρουργός  Dr. Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης, εγγυώνται φυσικά, αρμονικά αποτελέσματα, που θα αναδείξουν την ομορφιά του προσώπου σας και θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας!