Ανόρθωση γλουτών: Η επέμβαση, τα αποτελέσματα και τα οφέλη

Οι γλουτοί σας είναι μικροί ή ατροφικοί; Αναζητάτε ένα φυσικό, νεανικό σχήμα που θα ενισχύσει την ομορφιά του σώματός σας;

Τότε η ανόρθωση γλουτών είναι η επέμβαση που ψάχνετε! Η επεμβατική αυτή θεραπεία είναι αρκετά δημοφιλής στο γυναικείο φύλο, καθώς προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις κατά της χαλάρωσης που προκύπτει από διάφορους παράγοντες.

Η ανόρθωση γλουτών μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους, όπως τοποθέτηση στρογγυλών ή οβάλ ενθεμάτων, με μεταφορά λίπους ή και με συνδυασμό των δυο μεθόδων.

Σωστή επιλογή ειδικού και η απαραίτητη προετοιμασία

Αν έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε ανόρθωση γλουτών, τότε το πρώτο βήμα για να εξασφαλίσετε επιτυχή αποτελέσματα, είναι να βρείτε το σωστό πλαστικό χειρουργό. Η επιλογή του σωστού ειδικού είναι κρίσιμη για το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να έχει τις γνώσεις αλλά και τις υποδομές, όχι μόνο να πραγματοποιήσει την επέμβαση, αλλά να μπορέσει να αξιολογήσει σωστά τις ανάγκες σας.

Η πρώτη ενέργεια που θα κάνει ο ειδικός, είναι να εξετάσει την ανατομία του σώματός σας, την κατάσταση που βρίσκεται το δέρμα μας αλλά και η γενικότερη υγεία του οργανισμού σας.

Έπειτα, θα σας ενημερώσει σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές, καθώς και τα εφικτά αποτελέσματα, ώστε να έχετε μια πλήρη εικόνα της επέμβασης.

Ανόρθωση γλουτών: Η επέμβαση

Η επέμβαση ανόρθωσης γλουτών εκτελείται με βάση των τύπο που έχει επιλεχθεί. Ο πλαστικός χειρουργός θα σας υποβάλει σε γενική αναισθησία περίπου για 2 ώρες. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης δημιουργεί μια μικρή τομή στους γλουτούς, όπου μπορεί να τοποθετηθεί το ένθεμα. Το ένθεμα ουσιαστικά θα βρίσκεται ανάμεσα στο δέρμα και τις μυϊκές δεσμίδες του μυ που σας ενδιαφέρει να ενισχύσετε.

Τα αποτελέσματα από την επέμβαση είναι άμεσα, ορατά και μόνιμα.

Μετά τη θεραπεία

Η αποθεραπεία της επέμβασης είναι σχετικά άμεση, αφού δεν χρειάζεται μεγάλος χρόνος παραμονής στην κλινική, πέρα από κάποιες ώρες.

Για τις επόμενες 2 εβδομάδες, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη στάση του ύπνου αλλά και γενικότερα, ώστε να μη μετακινηθεί το ένθεμα. Με λίγα λόγια, η κινητικότητα θα πρέπει να είναι μειωμένη.

Έπειτα από μερικές ημέρες, θα αφαιρεθούν τα ράμματα και θα εφαρμοστούν προϊόντα ανάπλασης.

Η συνολική διάρκεια της αποθεραπείας υπολογίζεται περίπου στις 2 εβδομάδες, πριν η ασθενής μπορέσει να επιστρέψει πλήρως στις καθημερινές της δραστηριότητες.

Φυσικά, ο πλαστικός χειρουργός θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές, ώστε να έχετε μια εύκολη και χωρίς επιπλοκές αποθεραπεία.

Αυξητική γλουτών: Τα πλεονεκτήματα

Η αυξητική γλουτών, πέρα από τη βελτίωση του σχήματος και του όγκου των γλουτών, προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα, όπως:

  • Αποτελέσματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του ασθενή: Τα ενθέματα μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες του κάθε ασθενή. Υπάρχουν διάφορα μεγέθη και σχήματα, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Μακροπρόθεσμα αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι εκπληκτικά και διαρκούν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, χωρίς να χρειάζεται να επαναλαμβάνετε συνεχώς τη διαδικασία.
  • Οπτική βελτίωση της περιοχής: Τα ενθέματα βελτιώνουν σημαντικά το σχήμα, τον όγκο και επομένως τη γενικότερη όψη της περιοχής, κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο σφιχτή και γεμάτη.
  • Τόνωση της αυτοπεποίθησης: Η βελτίωση της εμφάνισης των γλουτών, ενισχύει σημαντικά την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας.

Η επέμβαση ανόρθωσης γλουτών χρειάζεται «ικανά χέρια» και επαρκείς γνώσεις. Αν αναζητάτε επαγγελματισμό και άψογα αποτελέσματα, τότε επικοινωνήστε σήμερα με την KM Plastic Surgery Clinic.

Ο πλαστικός χειρουργός Dr. Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης, με πλούσιο βιογραφικό στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής, θα προσεγγίσει το πρόβλημά σας με σεβασμό και επαγγελματισμό .